Çok geçmiş olsun...
Yaklaşık 4 sene önce 106 Gti ile kaza yapan bir arkadaşımızı kaybetmiştik, o aklıma geldi Allah mekanını cennet eylesin. Sizlere de çok geçmiş olsun. Allah başka kazalar vermesin. 106 Gti sahibi de oldum bir zamanlar ama şunu öğrendim 106 Gti gitmesine gidiyor da durmasına durmuyor çok dikkatli olmak lazım çünkü güvenlik tam anlamıyla '0'
öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun.teşekkür ederim size katılıyorum gti çok iyi gidiyor ama durmuyor maalesef aynı durum vtec içinde geçerli gidiyor ama durmuyor arkadaşımda fn2 type_R var oda aynı durumdan şikayetçi maalesef giderleri var ama Allah korusun dururları yok dururları olmadığı gibi aflarıda yok![]()
Evet eskı bı mevzu ama,bızım gıbı arkadaşalrın zaman zaman bu tür olayları hatırlaması iyi oluyor bence.Acı ama bı gerçek var ortada arkadaşlar bu tür can sıkıcı olayları aklımızdan hıçbır zaman çıkartmamalıyız ve buna göre davranmakta fayda var... (Allahtan bu üzücü olay gazlarken olmamış bence )
Hee olacagın önune hıçbır zaman geçilmiyor o ayrı tabıkı
Tekrardan kazayı yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun...
Facete bugün kazanın videosunu yayınlamışlar sanırım başka bir 106 daha varmıydı yanınızda gri renk,
edit ilk sayfaya konulmuş video şimdi gördüm
vıdeoyuda bu arkadas paylasmıs heralde,adam bundan sonra sıyılestı sıyah aldı onu sattı ıslerı bıraktı evlendı cocugu olucak hala fotosu vıdeosu dolanıyor hıkmete bak işte Allahın
geçmiş olsun. umarım size birşey olmamıştırda ben kazanın nasıl oldugunu cozemedım bırı arkadan vurdu sanırım dicem ama arkada bişey gözükmüyor birden dönüyor araba :S
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
geçmiş olsun
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
geçmiş olsun. kaz anasıl oldu merak etdım acıkcası makasa fılan mı gırdın kontrol kaybetdın ?duz yol cunku gurudugum kadarıyla.
DRİLL
Dr.Ecu
zamanında sarı bı 106 kaza yapmıstı şöför sunrroftan cıkmıstı o kımdı hatrlayamadım bılenınız varmı tunıngpejo zamanları 2004 felan
www.honda-tech.com