Sırf havlama için hayvana şok vermek biraz fazla olur ama illi bu tür bir şey arıyorum diyorsanız bunların aynı zamanda sadece titreşim veren modelleride var onlarada bakabilirsiniz
Sırf havlama için hayvana şok vermek biraz fazla olur ama illi bu tür bir şey arıyorum diyorsanız bunların aynı zamanda sadece titreşim veren modelleride var onlarada bakabilirsiniz
Kardeşim veteriner, hocaları denemek için elektrik veren tasma denemişler. Sonuç olarak havlamak isteyen köpek havlıyor![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu zavallı hayvanlara böyle işkenceler yapmayın yahu..
Hayvanın doğasında var.. sizin dostunuz mu köleniz mi bu..
Madem gereksiz havladığından şikayet ediyorsun, mutlaka psikolojik bir problemi vardır.
(Şımarıktır, korkuyordur, aşırı agresiftir, gereksiz sahiplenicidir vsvs)
Çok rahatsız edici boyutlardaysa eğitim aldırın..
köpek piskopat olabilir ters tepebilir havlamaz ama ortalığın yolunu yurdunu sss.... bilir
muştu kankam daha iyi bilir köpeklere fısıldıyan adam![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Napıyosunuz abi şokla elektrikmi verilir. :S
HAdi gelın aynısını sıze yapalım sacma sapan seylerle ugrasmayın can o can can tasıyo !
alırsın karsına oturtursun bakısından bıle anlar.sevgı herseydır.!
- K -
________
Dr.Ecu
Kardeşim bunun avrupası var bende
çogu arkadaşımda gördü ne kadar çok işe yaradıgını
3 4 köpek besleyince ***** biri huysuzluk yapınca ötekilerde havlıyor o yüzden o birini susturmak için kullanıyorum
cok ufak bir shot voltaj ile çarpıyo köpek susuyor
belli bir zaman sonra pilini çıkartırsın ama köpek orda oldugu sürece o tasma havlamaz![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)