evet bademli civarında lokal kar fırtınası var sanırsam merkezde bu kadar yok.bizim ordan kareler:
![]()
bursada yerler cam gibi arkadaşlar dikkat edelim yolda patlayan bi sürü araç var ve yollar hiç temizlenmemiş.eriyen kar suları donmuş.tuz falan atılmamış.Hava sıcaklığı -5 derece
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Az once daga iki kere inip ciktim redbaron dogru soylemis sehir ici acayip sakat dikkatli olun arkadaslar. Arada zemin kontrolu yapmayi unutmayin cok aldatici olabiliyor.
Bu sene karayolları araçlarını hiç görmedim sanırı bu sene bursaya hizmet yok.
Tuzlama falan hak getire zaten var olan yollarımızda hepten delik deşik oldu![]()
Yollar hakkatten berbat durumda sabah 6bucuk cıvarı ankara yolunu tarif etmem mümkün değil...Kayan kayana yol cam gibiydi suan bicok yer hala öylee
sabah en az 20cm karda bır bakla kesık 5lık yaylarım ve typer tampon ekimle 20km gittim, baktım kar küreme yapılmıyo ben küredim karları![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
güzel fotolar çıktıtrabzon'da yüksek kesimlerde var fakat merkezde şuanlık bişey yok ufak ufak atıyor kar
![]()
Peugeot Sport
izmir yolu taraflar nasıl arkadaşlar, yarın öğlen yola cıkacagım ona göre ayarlayayım kendimi
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)