Yerli otomobiller arasında en çok Ford Taunus un hakkının yendiğini düşünüyorum,kalitesine sağlamlığına rağmen tutulmadı ne yazıkki,milletimiz yarım şase otomobile binmeyi tercih etti.
Yerli otomobiller arasında en çok Ford Taunus un hakkının yendiğini düşünüyorum,kalitesine sağlamlığına rağmen tutulmadı ne yazıkki,milletimiz yarım şase otomobile binmeyi tercih etti.
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
alfa çok tutulmadı hep on yargıyla yaklaşıldı
saab'ın aslında çok fazla tutulabilicek bir yanıda yok 2-3 modelle senelerce piyasada rekabet etmeleri bile başarıydı herkese hitap etmiyorlar
volvo bence son donemlerde ciddi bir atak yaptı ama genede ilgi olmadığı için 2. elde aldığınz volvonun sunduğu donanımları o paraya sunucak başka marka model yok
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Mg zaten roverın "Mg rover" diye geçer "land rover" "range rover" "mini rover" gibi bir zamanlar bu markaların hepsi rover grubuna aitti
Saab 9-3'ler cidden çok güzel ve donanımlı araçlar.
Alfa Romeo ve Volvo'da 2.elde satılmaz düşüncesiyle hakkı yenen araçlardan
Suzuki swift gti.
si peşinde koşmaktan dolayı yaban atılmış fiyatı uygun olsa da değeri bilinmeyen bir araç
toyota corolla t-sport
ep3 ayarında araçtı ama tipi fazla sade olunca ve pazarı ep3 e kaptırınca değeri pek bilinmedi.
Mazda.......
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Marka olarak Saab. Alfa eskiye nazaran daha popüler.
Model olarak T-Sport'ların bilinmediğini düşünüyorum. RX7'ler ve RX8'ler için önyargılar var. Oysa ben bayılıyorum FC kasa rx7'lere. : ))
K.
220 turbo nam-ı diger tomcat.... ugraşan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Tango-1 never dies.
renault 21 concorde..arabada elektrikli aynadan tutun 7 fonksiyonlu yol bilgisayarına kadar var ama para etmiyor..96 deri koltuklu var biraz bakımsız isteyen olursa vereyim 6000 tl![]()
Saab için zamanında Bi büyüğümüzden Tutulmaması ile ilgili soyle bır laf duymustum.
90 lı yıllarda Saab a hollanda da homosexuel İnsanların bindiğini ve tr de bu yuzden tutulmadıgını soylemıstır.bılmıyorum her ne kadar doğru soylediği.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)