FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı nargile için her yere giderim ama bu sıra işler çok yoğun evden dışarı çıkamıyorum Marpucu kütahyaya uzatırız SinanTT Nickli Üyeden Alıntı Dou nerdens arti ben olarak geliyoruz ins bekliyoruz Kakus Nickli Üyeden Alıntı Yahu ben kesin gelirim diyordum, eve daha yeni geldim. Hastanelerdeydim bütün gün. Sizlere afiyet olsun. Geçmiş olsun baska bulusmaya artık tesekkurler
SinanTT Nickli Üyeden Alıntı Dou nerdens arti ben olarak geliyoruz ins olm siz gelirseniz bende gelirim her türlü getirmeyin lan beni gaziosmanpaşadan oraya
Burak ÇAPKAN Volkswagen Ticari Araç Satış
evettt son saatler arkadaşlar duymayan kalmasın görüşelim tanılşalım buyrun buyrun
KADİR KIRIŞ Nickli Üyeden Alıntı bi işimiz var eğer ayarlaya bilirsek +3 inşallah ordayız
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
ben bıraz gec katılcam sanırım daha maslak tan cıkamadım
Dr.Ecu EcuTuning TFSİ KİNG
1 1.5 saate cıkarım bende
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
_Burak_ Nickli Üyeden Alıntı olm siz gelirseniz bende gelirim her türlü getirmeyin lan beni gaziosmanpaşadan oraya Gel burak sikinti yok biz geldik zaten
Geldık bızde 7 kısıyız sımdılık beklıyoruz herkesı
cem36 Nickli Üyeden Alıntı Geldık bızde 7 kısıyız sımdılık beklıyoruz herkesı Kaça kadar ordasınız şimdi okudum konuyu bostancıdan gelicem. Bu civardan gelmek isteyen vara alıp gelebilirim... 533 390 97sıfır dört numaram... birazdan çıkarım. geldiğim de bulurum doğru masayı herhalde Kimseyi tanımıyorumda
mmustu Nickli Üyeden Alıntı seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee
gelin hava kotu gec saate kadar yapariz bi seyler ben daha cikamadim ztn
Gelin gelin oturuyoruz
Mekanin onu dolu park yeri bakiyorum :-)) girince kolay bulurum herhalde sizi :-)
25 26 kısı olduk
Napıonuz laaa gelekmi
cem 300 yapıcaksak gelicem
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı cem 300 yapıcaksak gelicem ewdemısın gidekmi?
gidek, apo halen maslakda yekta erel gelebiliriz dediler..
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı gidek, apo halen maslakda yekta erel gelebiliriz dediler.. bu saatten sonra hayatta gelmezler sanmam,cem bakmıyorki konuya,oglum sıcak deilse harbiden dönerim sabahtan beri ayaklarım üşüyor 2 saattir evdeyim hala ısınmadı...
nakla güzel mekan gitmedik dimi senle oraya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları