Anahtar deliğine 10w-40 yarı sentetik yağ da sıkabilirsiniz![]()
İyi bukadar sogukta araba calısmısDün arabayı calıstırayım dedim 2 gündür marsa basmıyodum aman Allahım pistonlar fırlıcak sandım kaputtan traktör halt etsin yanında
![]()
![]()
Sivasta çok soğuk ya geçen gün -29 lar görüldü sivasta,bugün en son -20 ...Hissedileni sorsanız aman allahım çok soğuk çok
imzasız..
kanka bende efeyle konuştum hafta sonu kayseriyemi gelsem felan die düşünüyoduk. cihanı alıp gelmeyiaraba donuyorsa vaz geçtim ben gelmiom
![]()
Google Earth ısınır o zaman![]()
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
iki yıl önce unom varken onunda donuyordu anahtarı bile sokamıyordum aynı şekilde sıcak suyu döküp açıyordum ama kapanmama problemi yaşamadım hiç.![]()
bizim sol kapı donmuş yolda giderken felan açılmış dün uğraşırken içteki mandalın telinide çıkartmış bu gün arabayla gitmedi bize kitledi işi
normal yolda giderken açılıyorsa ***** kapıdaki kilit ona WD40 sıktım bi iki oynadım düzeldi
teli yerine takmayı anlatmayayım 1 klipsi 1'de klipsleri panzota bağlayan yeri panzottan ayırdım![]()
Yaw kimsenin evinde kolonya yok mu yaw.İki fıslat açılır anında. Valla istanbulda buz gibi.
IN BOOST WE TRUST
Marketlerden bu ıs ıcın spreyler var.Kapı kılıdı ıcın ayrı fıtıller ıcın ayrı cam ıcın ayrı.. Alıp sıkarsanız sorun olmaz.Gecede kuru cama karton koyup sılcekler yapısmasın dıye gazete kagıdıyla sarıp kartonun sutune kapatın hıcbısey olmaz.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)