ya sorun değil taksi filan geceriz bir şekilde artık.
bulamadıkki şöyle aha bu deyipte alınacak bi araba 1 haftadır.birde bazarlara bakalım dedim.
hayırlısı
teşekkürler arkadaşlar.saolun
ya sorun değil taksi filan geceriz bir şekilde artık.
bulamadıkki şöyle aha bu deyipte alınacak bi araba 1 haftadır.birde bazarlara bakalım dedim.
hayırlısı
teşekkürler arkadaşlar.saolun
valahi kemalpaşaya falan artık gidilmez, pazar günü otokentteki tüm arabalar oraya taşınıyor sanki, ama bornovadaki iyi alternatif bence.. buarada 2 tane tanıdığım araç var, iki aracada kefilim. düşünürseniz yardımcı oluruz. linkleri ekliyorum:
Hyundai Getz 1.3 GLS 2006 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 66448786
Hyundai Getz 1.3 GLS 2004 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 71023892
şaka maka ne olacak bu ikinci el piyasası?
sözde senede 850 bin sıfır araç satılıyor ama ikinci el uçmuş durumda.
ne zaman avrupa ya da amerika pazarı gibi doygunluğa ulaşırız?
2004 model benzinli getz 16bin tl eder mi gerçekten? üstelik kaporta değişmiş.
yok arkadaş yok bu gidişle ben sittin sene iyi bir cabrio bulamayacağım :@
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
saol Onur ilanlar için.
şöyle boyasız-olsada tek parçalı birşey arıyoruz işin aslı.
bugün kemalpaşaya gittim her yer galerici ve ankara oto pazarından sonra bu ne la oldumçok kücük bir yermiş.ve düzgün araba yoktu.olanlarda keyif için gelmiş arabadan inmeyen 20 binlik arabaya 25 diyen godoman amcalardı.
neyse 2 saat gezdikten sonra bornovaya gittim.orası hakikaten direk kullanıcıların satış yaptıgı bir yer.galerici yok değil ama en azından azınlıktalarumarım çoğalmazlar orada.ve bornova daha yaygın geldi bu tip araçlarda.
2-3 aracı dibine kadar inceledim.1 i araca pazarlık yaptık.bakalım alacak arkadaş parasını denkleştirirse o aracı yarın arayıp(satılmazsa)alacagız.
2008-30 000 km de -.15 dizel--açık mavi.2 tane lokal boyası var.temiz bir araç
21.500 den 20.500 e düşürdük fiyatı.
ilginçtir. 2 pazardada getzin müşterisi var.bu aracın neyini alıyorlar anlamıyorum![]()
bizde bu gun buca -otokent-bornovayı gezdik komsuya 12-14 bın tl cıvarı otomatık baktık.şahsi fikrim bireysel mekanı adresı olmayan al sat yapan aracın sahıbıyım deyıp çok ağdalı konusup arabayı öven ve bilgisi olmayan kişilerden sıkıldım memurum,emeklı öğretmenim suyum buyum şahsi referanslarını koyup arabaya prım yaptırmaya calısan ziğiniyet çok fazlasıyla çoğalmış.tekrar oto kente gıttık en azından arabada ne oldugunu durustce soyleyen sattıgı arabanın arkasında olan yeri yurdu adresi belli olan bin lira fazla olsun temiz secereli araba olsun mantığıda hakım oldu bu gun yasananlardan sonra...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)