Bende vardı çok hantal ve yakıtı fazla 1,18 yada 1,20 almaya çalış kısa sürede arabandan soğuma
Butun arkadaslara yorumları için teşekkür ederim. Şimdi E46'lara baktımda 2002 - 2005 Arası fiyatları daha makul ve donanımlı araçlar 3.16 3.18 3.20 Lpg'liler nasıldır? 1 Serisinden daha konforlu ve geniş. Otomatik Sanzımanı sıkıntı yaratırmı? Hangi motor Lpg'ye elverişli ve daha perfomanslı?
3.18ci al olsun bıtsın.143 hp verız etmez ama rezılde etmez.guzelde bı lpg kıtı takarsın tadından yenmez...
Vorsprung Durch Technik
4 Kapı almak istiyorum3.18'ler iyi gibi piyasa 35 40 arası temiz araçlar var gibi ciddi düşünmeye başladım
![]()
lpg hayal kırıklığına uğrattı bugün 110 ps 307 benzinli sürdüm.
benzinde köpek gibi giden araç 1700 liralık son teknoloji lpg'de isteksiz,kafasına göre gaz alır haldeydi.ÖYle binmektense Her Türlü dizel diyorum.Turbo upgrade yazılım vs yapar hem performans hem ekonomi binerim.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Dogru duzgun montaji, ayari yapilmis kaliteli bi LPG sistemi SORUN CIKARMAZ! Performans da farketmez.
Istisnai motorlar vardir belki. Bilen soylerse sevinirim ben de.
116 essektir.bin üstüne vur kırbacı+ bide lpg dersen essegin ustune 2 cuval koyarsın.1.3 mj lineadan daha yavas oldugunu dusunuyorum.Ama ilginctir top speedte duzde 200 goruyor...
4 kapı istemeseydiniz megane 3 coupe dci tavsiye edecektim. eski kasa 1.16 almanızı pek tavsiye etmem, yazılanlar gibi hem hantal hem de fazla yakıyor. kasası çok güzel ama şahsen mazotlu almanızı tavsiye ederim. 407-jetta-laguna olabilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
kız arkadaşımda vardı kullanırdım bazen... son kasalarını bilmiyorum ama bmw böyle bir araç çıkardıgı için kendinden utanması lazım bence..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Arkadaşlar E46 3 Kasalara ne diyorsunuz? 2002-2005 Model arası 3.16 Veya 3.18 Düşünüyorum. 3.16'daki motor galiba 1'dekiyle aynı bu yüzden 3.18İ bakıyorum ancak araca aşırı kaygılıyım yaşından dolayı birde otomatik alırsam başımı ağırıtır diye korkuyorum. Ne dersiniz E46'ya deger mi![]()
e46 bmw'nin en güzel kasaları arasında bana göre ilk sıralardadır. 1600cc tercih etmenizi tavsiye etmem, 318ci'leri inceleyebilirsiniz, nadir de olsa düşük km'li araçlar da mevcut...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
4 kapı almayı düşünüyorm. Nedense 2002-2005 arası çok 3.16 var 3.18 biraz daha az gibi.. 2 3 daha fazla verip temiz orj. bi arac almak istiyorum. Otomatikleri hakkında bilginiz var mı? Fazla km Yapıcagım için aracın bana arıza çıkartmaması gerekli,herşeyiyle begendıgım bır arac ama sorunsuzlugu tam bir muamma
Birde hangi motorun yakıtı Lpg'de daha ekonomik olur?
Otm 116 evet gitmiyor ciddi derecede yakıyor
ama manuel 116 abartıldığı kadar bir durum yok gayet yeterli gidişatı vardır özellikle son sürat kabiliyeti çok iyidir yüksek süratte dikkat etmek gerekli..
Madem LPG olayına girilecek bari daha geniş daha ferah bir araç seçilse daha iyi oalbilir 1 serisinin iç mekanı çok dardır diz mesafasi çok kısıtlıdır.
çok fazla yakıt yakıyor.perfrmans olarakta birşey beklemeyin
Zalimler için yaşasın cehennem..
116i lerin eski kasalarını daha alıpta begenen duymadım walla genelde herkes asırı hantallıgından ve yakıtından sikeyetci..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)