parça parça satılır neden satılmasın ama getirisini iyi hesaplamak lazım...
parça satıcaksan şarj dinamosu 98 e uyar mı bilmiyorum ama talip olabilirim...
parça parça satılır neden satılmasın ama getirisini iyi hesaplamak lazım...
parça satıcaksan şarj dinamosu 98 e uyar mı bilmiyorum ama talip olabilirim...
kankam arkandayım tam derstekk benden sanaa her türlü koştururuzz bizim odunlukta saklarızarabayı
-- Japan center --
mesaj atmıştım parçalar için o parçaları ve daha aklıma gelmeyen bikaç parça daha var onlarıda ben alırım.
torpido kapılar bakalitler tavan döşemesi vs komple içi
motor içi ve araç içi elektrik tesisatı için bi fiyat atabilirmisin
Acilinden satılık diyorsun ama parça parça satayım mı diyorsun, satarsan iyi para zaman sıkıntın yok ise.. araba bu 4-5 kaporta parçası olarak görme. kaput bagaj tamponlar hooop diye gider ama motor 50 parça araç içi elli parça hepsine müşteri çıkıcakta ölme eşeğim ölme.. aracını hacizlik durumu yok diyorsun eee o zaman ne dieye atraksyon arıyosun bin arabana satılana kadar..
Allah yardım etsin valla o tarz sıkıntıları çok iyi anlıyorum
peki bir kaç lira zararına satmayı deneseniz aracı daha çabuk gidebilir yine
Eğer komple aracı satma fikrinden vazgeçmediysen , Pm at arayayım seni , tek tek uğraşma.. Rakamda anlaşırsak yarın alırım aracını.
Parça parça satarsan çok kar edersn ama araç iyi düzgün bir araçsa parçalama derim
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
İngiliz'lerin sürekli yaptığı iş. Ama bence çok kolay olmaz bu iş. Ama niyetiniz varsa iyi getiri yapabilir. En son kalıcak çıplak kupayı ben almayı düşünebilirim bu arada.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)