heryer sıcak su diyor ya aynen oyle yapıcam sanırım, peki bu kontak spreyi dedikleri zımbırtıdan sıksam nasıl olur ?
heryer sıcak su diyor ya aynen oyle yapıcam sanırım, peki bu kontak spreyi dedikleri zımbırtıdan sıksam nasıl olur ?
74 model sehpa...
kontak spreyı dedıgın elektrıkcılerın bu oksıt olayını cozsun dıye olan sprey sanırım. eger dogru spreyse sende dogru hareket etmıssın demektır.
ama o oksıtler nasıl olmus hayret arabaya su gırmıs olabılır yada asırı nemlı bıyerdeyse araba oda yapmıs olabılır. araba daha once antalya tarafında fılan olmus olabılırmı ?
oksıtlerden tamamen kurtulduktan sonra bıdaha hava ıle temas edemıcek sekılde gressle oraları sıkıntı kalmaz heralde. tabı bu senın problemını cozermı orası bılınmez.![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
abi oksidi söksün atsın diye sıktımgres alıp sürücem
sanırım doğru spreyoksidi aldı götürdü zaten üstünde contact spray yazıyordu bende boca ettim oraya buraya
ilk smarta sürdüm komple baktım alamıycamonra kendime sürüp kapıyı açıp içeri oturdum daha ağzırız sızısız oldu
![]()
74 model sehpa...
ahahahah evet benzin biterken 5 litre kaldı yazısını gördük görücem bugüne kadar bende hiç çıkmadı diye diye benzinim bitti yolda kaldımahhahahahaha
benim arabada çıkmadı meretataşehirde girişte tam göbekte kala kaldım
millet çok mu yakır arabada yolda kaldın gibilerinden şakalarla yaklaştı
smart ile benzini bitip yolda kalan tek insanım sanırım
![]()
74 model sehpa...
ya yok yokuş aşağı sürüklendi gittiama benzinci biraz yokuş yukarıydı o yüzden bidon alıp arabaya gelmek zorunda kaldım o kısmı yüz kızartıcıydı
yanımdan da bir s2000 yanlayarak geçti bizim forumdansa yanlayacağına ii dakka dursaydı makbule geçerdi.
74 model sehpa...
aeheheabişi sorucam sıkıştırmıyo mu insanlar ufacıcık görüp
zor olmuyo mu kullanmak
![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Yarın resmi tatil ken hazır , bi nargile mi yapsak smartcılarla ??
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
gerçi yarın dışarı çıkmak çok da mantıklı değil ; camdan içeri molotof kokteyli yeme ihtimali şimdi aklıma geldi
Sen ( Sultanoğlu ) ve benden başka smart kullanan yokmu ya forumda ?
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)