Hayabusa motoru swaplanmış :D
Printable View
Hayabusa motoru swaplanmış :D
yakın bir arkadaşımda forfour var çok güzel araç. İzmir'de servis sıkıntısı var ama Mengerler bakıyor bir tek, aracı alınca götürdük 8 milyar hasar çıkardılar alt takımdan dolayı. Mitsubishi colt ile parçaları uyduğundan dışarda çok cuzi bir rakama hallettik :)
Bukadar olur ya debriyaj baskı balata cart curt 4000tl lık parca deiştirdiler bizdede arabayada ablam binio anlamıo bozuk dıolar tm degistirin dıo sanzmanada 8bın cekınce cıkardık arabayı goturduk bi ustaya o değişen parçaların eskileride yanımızdaydı adam baktı nıe değişti bunlar hiçbi sorun yok dedi ben dava acarım bunlara dedi avukatı falan aradı herif sonra noldu bilmiyorum tam şerefsiz mengerler
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...42697202_n.jpg
Alternatif park yeri :D Paladium alışveriş merkezi
çok iyi ya :) bunun ortalam yakıt tüketimi nedir şehir içi.
çok kabaca şehir içi 50 tl ye 200 km gidiyor :) bakımsız hali ile :D bakımısızdan kastım bujiler değişmemiş hali ile.
süper ozaman benımde aklımda bayadır özellikle bugun çok kullağını çınlattım bu arabaların avm lerde yer bulmak imkansız artık resmen.
hakan dizel mi senin smart
alırken en önemli olarak neyine dikkat etmek lazım.
hakan o arabaya binip foto çektirmem lazım :D
Kesinlikle bence az km yapmış ve bakımlı olanları tercih edin. kolay kolay bozulankırılan arabalar değiller. zaten bir kere kullanın çokhoşunuza gidicek.
benim arabamın kasasından alabilirsiniz bunlar en sorunsuz olanları diye geçiyor. 700 cc turbo motorları var.
yeni kasa alınca atmosferik 1000cc motorlu olanları var onu tercih etmeyin. mümkünse 1.0 turbo olanı alın.
bunlar tabikide benim internetten okuduğum kadarıyla öğrendiğim bilgiler.
Evilution - Smart Car Encyclopaedia
bu site gayet iyi. herşeyin nasıl yapılıcağını resimli bir şekilde anlatıyor
Özgür aynen çok rahatım içinde :D otomatik ama ben şehir içi otomatik kullanıyorum ama otoyola çıkınca 4.vitesten sonra hemen 5 ve 6 ya kendim atıyorum aşırı derecede ekonomik oluyor. 6.viteste 90 yada 80 ile gitmek :D
Furkan en kısa zamanda foto çekicem :D:D