abisini de kullanabilirsin :D
Printable View
abisini de kullanabilirsin :D
Bugun bi arkadasimla denk geldik 2008 1.0 fortwo'sunu kullandim az bisey, kullanimi oturus pozisyonu falan cok komik geliyor :D ama asiri konforsuz be abi, benim canturk coiloverli Polo'm mercedes gibi kaldi :D genel olarak da arabanin her seyinden biraz biraz kismislar bi garip geldi, disardan sempatik duruyor da arabanin icine girince hayal kirikligina ugradim acikcasi :o
abi kesin buluşup kullanman lazım. hani konforu öyle çokta iyi değil çukura mukura düştünmü öhh böbrek taşı düşürüyorsun ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum :D ben memnunum
ama kesinlikle gel kullan :D
Ben bindim gerçekten çok keyifli gokart gibi işte öyle diyebilirim :D
ya acaba benim arabada yazılım olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum çünkü iyi gidiyor gibi ya :)
abi arabanın senden önceki sahibinin ismini hatırlıyormusun ? ruhsatta ismi gözüküyor ama net değil mertcan bişet bişey galiba
abi tam sıfır değilde şöyle 10km den 80 e kadar falan :D süpriz yumurta :D
yok abi geçmiş için değil sadece radyokodu acabaondan olabilirmi diye düşündümde:D
birde maslakta paddock diye bir servis varmış kimse nerde olduğunu biliyormu ?
evet demin depomu fullettim. 33 litre depom var, 32 litre aldı. geçen haftadan bu yana 32 litre ile yaptığım yol 542 km :) 100 km = 5.9 lt şehir içi :) fena değil gibi gibi
Ayrıca dün arabamdan xenon kitini çıkarttım, normal mi normal bir ampul taktım. resmen artık farları yakınca iç ışıklar kısılmıyor ya bukadar mı elektirik çalıyordu arabadan ??
tabi xenonları çıkartmak için arabanın komple önünü çıkarttım, muhteşem elektrikçi antenimi kırdı :D
Ayrıca farların arkasında bulunan kapaklarım ne yazıkki yok :( buraya birşeyler uydurmam lazım.
bu arada isteyene xenon kitimi veririm görmek dahi istemiyorum:D en son çıkartmadan önce çalışıyordu fakat sanırım bir tane ampulü farklı
Bende bir tane fazladan fortwo bagaj örtüsü var 450 451 Kasa için ; bu vinly olandan. bedelsiz vereblirim lazım olana
Sen hala almadınmı radyo kodunu? Ahaha. :D Bi pilli kasetli teyp koy yan koltuğuna bari, dinleye dinleye gidersin. :D