kafadan bmw x1 diyorum! tek geçerim..
kafadan bmw x1 diyorum! tek geçerim..
ne kadar paran var ? 1.3 swift demişsin 15 lira x6 demişsin 300 lira şu kadar param var dersen sana şu arabayı al diyecek cok adam vardır emin ol. en iyi 4 ceker on road arabayı soruyosan da r35 gtr alacaksın 600 lira verip![]()
Bütçe sıkıntısı yoksa Audi Allroad![]()
30 liraya kadar olan bütçelerde audi quattro rakipsiz bana göre. ama şöyle de bir durum var 80 liraya araba alacam dersin evo al der herkes. ama sen konfor istersin a6 quattro alırsın meselafiyat performans falan kıyaslaması yapılamayacak karşılaştırma bu
![]()
Anlamıyorum Türkiye şartlarında subaru nasıl mantıklı olabiliyor?Büyük şehirler dışında doğru dürüst servisi ustası yok.
Golf MKVII 1.6 Tdi
2003-2005 Subaru Forester XT + LPG![]()
Mesela,
2003 Subaru Forester 2.0 XT 29.800 TL Galeriden satılık ikinci el - 72119093
yakıt göz ardı edilirse ilk tercihim sti
yakıt önemli ise de s3 olabilir !
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
bi tanıdık ful 325xi aldı makyajlı e46 hem de 33e.. ben baktım yok o paralara şans işte![]()
Forester;ister gazla,ister yaylaya çık,ister çoluk çocuk gez istersende off road-drag-ralli yap.Her şey uyar,derim....birde LPİ taktın mı? motoru soğutmazsınız sürekli gezmek istersiniz...
Subaru impreza forester veya mitsubishi outlander olabilir.
Şu an sadece aklıma geldiği için açtım konuyu.Almak gibi bir niyetim ilerde birikim yaptıktan sonra olur : ) Sadece biraz beyin fırtınası olsun istedim![]()
Honda leagent 4x4. 3 teker batsa bile tek tekere 270 bg veren tek araç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)