Bu makansinin hep ilanlaru bu şeklde hiç araba getirdiği görülmüş mü bana fake gibi geliyo bu firmann ilanları bir dönem bunun gibi bir satıcı daha vardı sahibinden.com da getiripte istanbulda resminin çekldiği 1 tane araç yok
Bu makansinin hep ilanlaru bu şeklde hiç araba getirdiği görülmüş mü bana fake gibi geliyo bu firmann ilanları bir dönem bunun gibi bir satıcı daha vardı sahibinden.com da getiripte istanbulda resminin çekldiği 1 tane araç yok
Güzel ya da çirkin. O para verilip alınmış. 815 bin avronun adı var.![]()
Adı üstünde zaten : FF . Hakketten kalmış.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ne para var bu mıllette ya![]()
bu aracı bence ucuzdan peynir ekmek niyetine sürümden kazanma mantığıyla satmalı çünkü bi al benisi yok arabanın o kadar para nedir yaa.
arkadaslar buradan yaziosunuzda bi binseniz dibiniz duser. Kac tane satildi bir bilginiz var mi acaba. millet kac ay sirada beklio FF icin haberiniz var mi. Gidip murci ile kiyaslamissiniz. Alakasi yok arabalarin. FF pist arabasi degil aynen California gibi yol arabasi. Ferrari trackdaylerde denetmiyor arabayi. Gunluk yol kullanimi inanilmaz bir araba. Olaya Aaaa Ferrari kesin cok hizlidir diye bakmayin. Yavas degil su an Panameralardan daha hizli ve daha rahat.
IN BOOST WE TRUST
ferrariden saymıyorum bu arabayı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)