bekara karı boşamak kolay ''takma''![]()
![]()
![]()
hocam takma bende aynı dertten muzdarıpım kmde 400 450 yakıor yanı cozum bulamadık karburaotr ayarından bu kadar cok yakacagını sanmıorum son yapılmadık o kaldı bu karburator melanet bsy keske ımkan olsa enjeksıonluya gecsem smdı![]()
bence takma zaten haftada 1 gün biniyomuşsun takarsan tüpü onu amorti edene kadar 2yıl gecer bence değmez zaten tüptede iyi yakıcak emin olabilirisn![]()
Allah yürü yaa kulum dedi;açtım Vtec'i
tak geç bunu düşünmene bile gerek yok motorum ölürmü diyede korkmasonuçta vtec değil karbüratörlü motor cok kısa sürede amorti edersin ve kara geçersin miss gibi gezersin
![]()
kesinlikle takma hiç iyi olmuyor arkadaşımdan biliyorum takılan tüp sistemimi hatalı yada işciliğini mi kötü yaptılar bilemiyorum ama bir insan haftanın 5 gününü sanayide geçirir mi arkadaş sürekli tüp yüzünden sanayiye gidiyor en son sökücem dedi.
Şimdi taktırmazsanız 1-2 seneye zaten artan fiyatlar yüzünden taktıracaksınızDaha fazla zarar etmeyin, iyi bir servis-ustaya taktırın ve benzine nispeten daha rahat binin.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bence taktırın gitsin bu zamanda millet benzinli değil lpg li 2.el arabalara bakıyor.
Arkadaşımda 2010 daha 27binde otomatik 1.6 benzinli auris vardı.
Tüp takmak istemediler çok direndiler ama pes ettiler en sonunda. Olcak gibi değil sakin kullanımda bile 9 litre yakıyordu.
2gün önce taktırdılar.
Önemli olan lpg yi takan usta, taktırdığın yer işinin ehli olduğu sürece hiçbir sorun çıkmaz ben 6 yıldır kullanıyorum 100bin km oldu lpg takalı henüz lpg den dolayı en ufak bir sorun çıkarmadı. Sadece kış aylarında sabah motor ısınana kadar gazda tekliyor, motor ısınınca kendine geliyor sıkıntısı yok
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
50 liraya 150 km yol yapar ex rahat. haftada 50 km yapıyosan 3 haftada bir arabaya 50 liralık benzin almamak için mi lpg taktırım diyosun.........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)