Sadece kasada sıra gelmesi için 30 dakika bekledim bugün. %25 e yoğun ilgi vardı.
bugnde media market in önü tıklm tıklmdı.
bimeks ve vatan sürekli %25 indirim yapıyorlar bimeksin fiyatları bazen daha cazip geliyor bana
Selam Onur,
Yanlış hatırlamıyorsam Vatan' da çalıştığını yazmıştın. Şunu merak ediyorum. Normalde mağaza maliyetleri (kira,eleman, elektrik, kira vs.) daha yüksektir.
Vatan internet sitesinde neden daha fazla indirim yapmıyor? Yada yakın zamanda böyle bir düşünce var mı?
kardeşime dün galaxy ace aldım hatta vatan'a giderken media markt'a uğradım fiyat karşılaştırması içinmediada 650-660 tl arasındaydı (tam hatırlayamadım),, vatanda 574 tl ye aldık
...hatta bgün kardeşimin arkadaşına aldık aynı telden...
tabi ya ...
[QUOTE=onursumer;3028071]Fiyat ne dusunuyorsun?[/QUOTE
1500 istiyorum onur.sıfır faturali ve garantili.kullanmaycagim için kutusunu hiç açmadım.
Bugun 20" ekranli i5 islemcili dual core bir casper nirvana aldim 1300tl ye. Buna en yakin buldugum fiyat 1500tl di
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
vatanın indirimleri meşhurlaştı artıkbi harici harddisk niyetim var
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
vatan önce bi %25 koyuyor sonra %25 indirim yapıyor.normalde 200 lira olan harici hard disk %25 indirimle vatanda 195 lira![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)