Bu akşam Hanımla gidiyoruz......![]()
ikili diyalogları çok fazla uzatmışlar. özellikle payvon mevzusu geçiyor o.. ikide bi aynı şeyleri söylüyorlar, en çokta bu sıktı beni.. hiç belden aşşa çalışmamış, şahan gibi yapmak istemedi sanırım bu güzeldi beğendim. ama genel olarak bunalttı. arada baya güldüren yerleri de oldu, 10 üzerinden 6 veririm.. Komedi dükkanındaki performansı beklemeyin derim 'bence'..
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerde top 10'a girer o kadar rezalet bir filmdi.Ne konu var ne de güldürüye dair bişey.Berbat ötesi bir filmdi..
Son gittiğim üç türk filmi de birbirinden kötüydü gerçi. Belin Kaplanı-Fetih ve Sen Kimsin.Ama bu film en kötüsüydü...
Herhalde türk komedi filmlerinin sonu geldi,berlin kaplanı da bu da çok dandikti ..Giderek kötüye gidiyor komedi sektörü birinin el atması lazım
imzasız..
ben sektorde oldugum ıcın hep antın kuntın hatalar arıyorum goruyorum dolayısıyla cok kalıte olmayıncada zevk almıyorum...
En son meltem cumbulun polısıye fılmını begenmıstım berlın kaplanını ızledım fetıh berlınden daha ıyı berlınde sen kımsınden ıyı tek guldugum yer kadının ofıse geldıgı pavyon muhabbetının basladıgı yerdı cem yılmaz ve ıvedık gıbı olamıyolar nne yazıkkı cem yılmazın senaryodakı kopuksuzluk fılmın gıdısatı gıbı guzellıkler yok berlın ve sen kımsınde ıvedıktede anormal kahkaha atıyoruz bunlara yaklasırlar umarım en kısa surede
Vorsprung Durch Technik
20 dk once geldık fılmden ızlemeyenler ıcın soyluyorum fragmanı daha komık. Çok durgun ve kopartıcı çok fazla espırı yok. Bazı ufak yerlerde 0.5 uç kadar ınce espırıler var onlarıda anlayan tek başına guluyor zatenÇok buyuk beklentılerle gıtmeyın derım uzun lafın kısacası türk komedi filmleri cem yılmazın elinden öper
![]()
Dün gittim umduğum gibi cıkmadı desem yeridir birde cok acayip bitti devamı gelebilir sanki ama bi espiyi en az 15 kere yapıyor orası bayıyor bi zaman sonra gidenler bilir pavyon espirisini. Genel olarak bakıldığında izlenebilir bence.
2 mart gelsede girip izlesek diyorum ztn sinemada çalısıyorum ama yinede acıdım boşa gectı zamanım dıyolaglar cok uzun filmin konusu iyi değil bi tek tolga çeviğin mimik ve hareketlerı guldurdu ınsanı ama basım agrıdı dıyebılırim filimin %70 i anlamadıkları diyolaglar ve sıkıcı bi durum berlin kaplanın yanından geçemez ki şu an 280 kişilik salonda daha en yuksek 90 kişi oldu![]()
Drift or die
kart şifresi, elektrik çarpmaları, top dolu kamyona atlama, spor salonundaki bayanları dikizleme, saunadaki dede bitti gitti.
şu filmi kaçırmamak gerek. kanırta kanırta güldürecek kapasitede sanki
Patlak Sokaklar: Gerzomat | 16 Mart'ta Sinemalarda!
patlak sokaklar tamamen amerıka fılmlerını gırgıra almış. Bates grubu super zaten. Ama artı kfragmana gore fılmlere gıtmem bu fılmde fragman muthişti ama o beklentıyı alamadım. Yukarda saydıkların cidden guzeldı ama başkada guldurmedi. Gerçi bizim salon onlarada gulmedı ne garıp salondu ya![]()
o kadarmı kötü yaaa :S :/
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
forum oldukça sinemaya gidemicem galiba![]()
şaka bi yana bi arkadaş gitmiş oda gitme parana yazık sakın gitme dio![]()
bu forumu bi kere daha sevdim boşuna sinemaya para vermiyoruzzaten berlin kaplanına verdiğim paraya acımştım.ozaman acemiliğime geldi buraya bakamamıştım hiç
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)