375.000 km de legacy var şanzıman daha yeni ses çıkarmaya başladı oda ayna mahrutiden sanırım :) sakin biri kullansa 500.000 gider garantisi veririm :)
Printable View
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.Söylediklerinizi ileticem abime.İlandaki araçların yerine manuel bakmasını tavsiye edicem ;)
Kasa olarak en güzeli 2003-2005 arası makyajsız versiyonudur (kendi görüşüm)
Tek haneli rakamda yakmaz
Kullanımı acayip keyiflidir
Turbosu makbuldür, manuel olursa daha da makbuldür.
Ben de sehir ici dısı baya yol yaptım forester ile 2005 XT otomatik ile , cok keyifli arac oturma pozisyonu olarak herseye hakımsınız.Teknık konularda arkadaslar yazmıs diger konularda ise 80cm sunroof , koltuk ısıtma , curise control ile azcıkında opsiyonlu arac XT'ler.
Verdiginiz linkler makyajsız ancak alınabiliyorsa ben derimki XT alın.
Şehir ici sanırım 11-13 litre arası yakıyor aşagı yukarı.
baska konu acmak ıstemedım konuyu acan arkadasın affına sıgınarak burdan sorayım bende forester dusunuyorum 2004 Subaru Forester 2.0 XT 27.600 TL Galeriden satılık ikinci el - 72089194 şu aracı sordum telefonla zavolı lpg varmıs 2008 den bu yana kayıtlar mevcutmus 2008 de subaruda servis kayıt sıstemı değişmiş ondan oncekı kayıtları goremeıyorum dedı 2. el yetkılısı en son 27 dusunuyorlar dedı yuksek geldı bana sankı bıraz trıger falan 100.000 de değişmiş ne dersiniz ustalar değerlendırılırmı
foresterları severim, özellikle turbo versyonlarının verdiği zevk inanılmaz ama yapmayın etmeyin parçası hiçç ucuz değil :)
konuyla alakalı değil ama bişey merak ettim off road da yani arazide kullanılıyor mu foresterlar başarılılar mı, defransiyel kilidi faln varmı :)
ön serbest orta viscous(yanılmıyorsam değişken oranlı, tabi kendiniz müdahale edemiyorsunuz)
arka çok plaka kavramalı kilitli diff...
çok şükür beni götürmediği yer olmadı neredeyse her ay bi araziye girmişliğim oluyor bataklık olsun kar kış olsun, herçeşit dağa tepeye tırmandım bugüne kadar.... aşırı dik toprak kumlu rampalara dahi zorlanmadan çıkar takviye vitesi olmamasına rağmen tabi bu gibi durumlarda aracınızda asfalt tipi arazi için kabak sayılcak lastikler olmamalı ;)
arazi için söyliyim hafif arazide başarılıdır ama altını vurabilio bazen :D
0 olarak konuşursam ayna fiyatını hatırlamıyorum da zar zor buldugumuz ön far 3 milyar dı :D 2010 modelin.netten bakarımarada 99 model foresterların mesela ön far çıkması 500 milyon var mı böyle birşey :eek: yanlış anlaşılmasın benim hep aklımda olan bir model forester ama gel görki parça meselesi hep üzdü
önceki sayfalardada yazdım hepimiz bu yollardan geçdik geçiyoruz yada bir heves yapıyoruz sonra araştırdıkça araba çok iyi arabaya diyicek laf yok ama yan etkenler arabadan uzaklaştırıyor iyicene insanı..
baksanıza ben araba ararken geçen sene nisanda bakdığım legacyler hala satılmamış duruyor.. yedek parça var deniyorda bana inandırıcı gelmiyor subaru tedarikçisi yada servisi olsam legacy gibi zaten piyasada kupon nadir az olan bir aracın parça tedariğini yapmazdım ancak isteyen olursa sipariş üstüne getirirdim..