User Tag List

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234 ... SonSon
208 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: subaru forester hakkında

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm kim standart subaruyla şanzıman sıkntısı yaşamışki hele forester şanzımanlar birazdaha dayanıklı oluyor imprezalardan
    375.000 km de legacy var şanzıman daha yeni ses çıkarmaya başladı oda ayna mahrutiden sanırım sakin biri kullansa 500.000 gider garantisi veririm

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.Söylediklerinizi ileticem abime.İlandaki araçların yerine manuel bakmasını tavsiye edicem

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasa olarak en güzeli 2003-2005 arası makyajsız versiyonudur (kendi görüşüm)

Tek haneli rakamda yakmaz

Kullanımı acayip keyiflidir

Turbosu makbuldür, manuel olursa daha da makbuldür.

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de sehir ici dısı baya yol yaptım forester ile 2005 XT otomatik ile , cok keyifli arac oturma pozisyonu olarak herseye hakımsınız.Teknık konularda arkadaslar yazmıs diger konularda ise 80cm sunroof , koltuk ısıtma , curise control ile azcıkında opsiyonlu arac XT'ler.

Verdiginiz linkler makyajsız ancak alınabiliyorsa ben derimki XT alın.

Şehir ici sanırım 11-13 litre arası yakıyor aşagı yukarı.

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de sehir ici dısı baya yol yaptım forester ile 2005 XT otomatik ile , cok keyifli arac oturma pozisyonu olarak herseye hakımsınız.Teknık konularda arkadaslar yazmıs diger konularda ise 80cm sunroof , koltuk ısıtma , curise control ile azcıkında opsiyonlu arac XT'ler.

Verdiginiz linkler makyajsız ancak alınabiliyorsa ben derimki XT alın.

Şehir ici sanırım 11-13 litre arası yakıyor aşagı yukarı.

Bende 2005 Forester xt 2.0 awd/ot kullanıyorum.Yakıt ise fabrika verisi şehir içi 100km=12lt,şehir dışı=7lt ortalama=9lt olarak biliyorum.45lt LPİ ile normal sürüşte 120 km/h civarı 350km-370km uzun yol yapıyorum.

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 2005 Forester xt 2.0 awd/ot kullanıyorum.Yakıt ise fabrika verisi şehir içi 100km=12lt,şehir dışı=7lt ortalama=9lt olarak biliyorum.45lt LPİ ile normal sürüşte 120 km/h civarı 350km-370km uzun yol yapıyorum.
    lpi ile uyum nasil memnun musunuz lpi den

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpi ile uyum nasil memnun musunuz lpi den
    çok memnunum,performans benzinden daha iyi diyebilirim...

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baska konu acmak ıstemedım konuyu acan arkadasın affına sıgınarak burdan sorayım bende forester dusunuyorum 2004 Subaru Forester 2.0 XT 27.600 TL Galeriden satılık ikinci el - 72089194 şu aracı sordum telefonla zavolı lpg varmıs 2008 den bu yana kayıtlar mevcutmus 2008 de subaruda servis kayıt sıstemı değişmiş ondan oncekı kayıtları goremeıyorum dedı 2. el yetkılısı en son 27 dusunuyorlar dedı yuksek geldı bana sankı bıraz trıger falan 100.000 de değişmiş ne dersiniz ustalar değerlendırılırmı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    foresterları severim, özellikle turbo versyonlarının verdiği zevk inanılmaz ama yapmayın etmeyin parçası hiçç ucuz değil

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    foresterları severim, özellikle turbo versyonlarının verdiği zevk inanılmaz ama yapmayın etmeyin parçası hiçç ucuz değil
    parçaları honda toyota ne ise okadar pahalı, şahinparçasıyla kıyaslamayın fiyatları

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakalı değil ama bişey merak ettim off road da yani arazide kullanılıyor mu foresterlar başarılılar mı, defransiyel kilidi faln varmı

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön serbest orta viscous(yanılmıyorsam değişken oranlı, tabi kendiniz müdahale edemiyorsunuz)
    arka çok plaka kavramalı kilitli diff...

çok şükür beni götürmediği yer olmadı neredeyse her ay bi araziye girmişliğim oluyor bataklık olsun kar kış olsun, herçeşit dağa tepeye tırmandım bugüne kadar.... aşırı dik toprak kumlu rampalara dahi zorlanmadan çıkar takviye vitesi olmamasına rağmen tabi bu gibi durumlarda aracınızda asfalt tipi arazi için kabak sayılcak lastikler olmamalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parçaları honda toyota ne ise okadar pahalı, şahinparçasıyla kıyaslamayın fiyatları
    ayna ön far yada ne bileyim bir filtresinin fiyatını söyler misin ? bizde hondaya biinyoruz da bu kadar düdüklemiyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayna ön far yada ne bileyim bir filtresinin fiyatını söyler misin ? bizde hondaya biinyoruz da bu kadar düdüklemiyolar
    servis fiyatları pahalı mesela servisin 17.000 liralık masraf çıkardığı forester motorunu başka bi özel subaru servisinde tam hatırlamıyorum ama 7000 liraya toplamışlar yağsız kalmış ve sadece pistonlar sağlammış.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arazi için söyliyim hafif arazide başarılıdır ama altını vurabilio bazen
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forester merakı yıllardır bende de var ara araaklıma düşüyo valla..

Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forester iyi arabadir.
    dogru ama biraz eksik bilgiler verilmis,
    98 foz s 98 gc8 parcalari ile yuzde 90 aynidir devamida 99 99 ile vs gibi gider. 2001 2002 turbolar 2001 wrx ile cogu parcada benzesir, 2003 foz 2003 wrx ile , 2004 ve 2005 ise yine 2004 wrx ile ama onceki modellere ilave olarak 2004 ve uzerinde stilarda oldugu gibi avcsli kapak cikar.
    duz sanzimanlari saglamdir cunku ayna mahruti kisa oldugu icin daha az yukte kalir ve sti sanzimanlari gibi yag pompalidir 2001 uZeri duz sanzimanlar. otomatik sanzimanlarda ise 2005 lerde kronik problem vardir ama bir kere gerekli islem yapildiysa veya yapilirsa tekrarlamaz. cogu 2005 in sanzimani garantiden degisti.ben kendimde forestera bindigim icin oldukca detayli bilgi sahibiyim foresterlar hakkinda sorusu olan varsa yardimci olmaya calisirim. benim foresterim komple sti swapli motor, sanziman , yuruyen ve setup olarak ayrica ilave olarak 2.5 dartonlu dolu motor, cosworth dolu kapak ve gecici olarak vf37 setup ile biniyorum su an asagi yukari yazilimli egzozlu sti ile kafa burun gidiyor, yaza biraz daha ayrintili isler yapicam. 6 ileri dccdli sti sanzimanda arabaya bambaska bir tat verdi tabi herseyden ziyade, cok keyifle biniyorum ben forestera cogu kisi anlamiyor cok saka yapiyorum eglenceli oluyor.

sizin aracınızı çok merak ettim doğrusu görmek binmek isterim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servis fiyatları pahalı mesela servisin 17.000 liralık masraf çıkardığı forester motorunu başka bi özel subaru servisinde tam hatırlamıyorum ama 7000 liraya toplamışlar yağsız kalmış ve sadece pistonlar sağlammış.
    0 olarak konuşursam ayna fiyatını hatırlamıyorum da zar zor buldugumuz ön far 3 milyar dı 2010 modelin.netten bakarımarada 99 model foresterların mesela ön far çıkması 500 milyon var mı böyle birşey yanlış anlaşılmasın benim hep aklımda olan bir model forester ama gel görki parça meselesi hep üzdü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 olarak konuşursam ayna fiyatını hatırlamıyorum da zar zor buldugumuz ön far 3 milyar dı 2010 modelin.netten bakarımarada 99 model foresterların mesela ön far çıkması 500 milyon var mı böyle birşey yanlış anlaşılmasın benim hep aklımda olan bir model forester ama gel görki parça meselesi hep üzdü
    benim ön far sıfır 500 lira +kdv ebay'de bakıyorum 50 dolar parça skıntısı çözülüyor bişekilde birde çevreniz varsa daha rahat oluyor illa servise muhtaç değiliz yani

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    önceki sayfalardada yazdım hepimiz bu yollardan geçdik geçiyoruz yada bir heves yapıyoruz sonra araştırdıkça araba çok iyi arabaya diyicek laf yok ama yan etkenler arabadan uzaklaştırıyor iyicene insanı..
    baksanıza ben araba ararken geçen sene nisanda bakdığım legacyler hala satılmamış duruyor.. yedek parça var deniyorda bana inandırıcı gelmiyor subaru tedarikçisi yada servisi olsam legacy gibi zaten piyasada kupon nadir az olan bir aracın parça tedariğini yapmazdım ancak isteyen olursa sipariş üstüne getirirdim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)