BP ve Aytemiz'den alıyoruz. Neden bilmiyorum. :D
Printable View
BP ve Aytemiz'den alıyoruz. Neden bilmiyorum. :D
opet veya total alıyoruz. po'dan alırdık amma pis yakıt satılıyormuş bizim orda, o gün bu gündür opet veya total yolum hangisine düşerse
opet eurodiesel...
opet full po 3'lüsü yapıyorum full den aldığım 20 liraysa 10 lira olarak hesaplamak gerekiyor :D hemen bitiyor.. En iyisi opet motorin :D yakınlarda shell olsa tercih ederim ama yok :(
bence markadan çok işletmeci önemli
sürekli shellden alıyorum
Shell 97 Şaşmam :)
BP euro diesel %7 indirimli ;)
anket şeklinde olsa daha iyi olur. Ben shell 95 ok. kullanıyorum genelde aynı yer ve aynı pompadan :D
po dan mazot alan bi benmiyim:D
Bende bp den aliyorum indirimli:) aslinda markadan cok depo temizligi nedeni ile bayi farki olur. Mesela shellden memnun olan baska bayiden memnun olmayabilir. Aslinda aracada uyuma bakmak lazim. Mumkun olsa tek tek fulleyip denemek lazim en uzun menzil icin.
Birde kadoil var o kaddafininmiymis :D
aracı aldım alalı 79 bin km yaptım. 1 kere çanakkaleye, 1 kere balıkesire gittim. max. 2 şer depo almışımdır buralardan geri kalan bütün mazot tuzla bp :)
opet shell full bu üçü aynı yerden yakıtı alıyor içlerine koydukları markerlar yani katkı maddeleri farklı.. full tavsiye etmem bariz az km yol yaptırıyor dizeli.. shell ile opet arasında bir fark göremedim..
Bp nin yakıtı kaliteli ama bulamıyorsun çok ufaldı bp bir tane leventte var bizim burda ama oranın yakıtından ziyade pompasında bir oyunlar yapıyorlar benim eniştede mercedes b var benzin alıyor geçen senelerin birinde normalde shellden alır ilk defa ordan alıyor normalde o zamanlar deposu bir rakama dolarmış unuttum şimdi o rakamın 40 tl üstüne dolmuş ordaki yönetici ile falan tartışmış almaz bu araç bu kadar yakıt pompanızda bir şey var falan demiş artı pek çok kişilerde çevremde duydum o beniznlikdeki bu tür şikayetleri..eskiden sahil yolundaki bebeğin ordaki bp den alırdım çok kaliteli yakıtı vardı orasıda kapandı..
kadoil kadoğlu grubuna ait antep merkezli bir grupdu kadoil ismini soyadlarından alıyor soyadları kadoğlu.. ben öyle biliyorum..
birde Alpet var onların yakıtıda iyidir hatta ben iki defa aldım zaruriyetten depo kurumuşdu ama epey fazla aracı götürdü ne yazık ki onlarında fazla bayisi yok..
diğerlerinde maceraya girmedim hiç araba common motor kirli dizele kalitesiz dizele gelmez üç kuruş ucuza yakıt alıcaz diye mazot pompasını almayalım elimize sonra bmw nin mazot pompasıda epey pahalıdır herhalde dobloların bile bin tl . hiç gerek yok o yüzden maceralara bilindik firmalardan şaşmamak lazım..
hepsı aynı yakınlıkta olsa herzaman opet ten alırız o yoksa Bp oda yoksa hangısı denk gelırse.
Shell - BP - Aynı Kalite.
Opetten şaşmıyorum.
Daha öncede yazmıştım bunu ,
Ben daha maslak opetten daha kaliteli 97 oktan daha kaliteli euro diesel satan yer görmedim.Hem performans hem menzil..
Genelde Ataşehir opetten alıyorum fena değil.
yakıt aldımmı hem benzin hemde gaz alıyorum genelde aldığım istasyonlar
total
petrol ofisi
opet
ancak opetin gazı diğerlerine göre bariz az gidiyor po idare eder ama totalin gazından çok memnunum diğerlerinden bariz daha fazla km gidiyorum