1 numara shel vti için 2 numara total..diğer markalar bariz fark ediyor araçta:)
Printable View
1 numara shel vti için 2 numara total..diğer markalar bariz fark ediyor araçta:)
Evo'ya Ant'daki 2 shell dısında benzin koymadım. Dedeman Shell, Uncalı Shell. Opel'de Bizimgaz tercih ediorum çokda memnunum :)
Şöyle diyim arabamıza opetin yakıtından başka litre yakıt girmemiştir.Alındığı günden beri opetciyiz.Sebebide ford yakıt güvence sistemi opetle-ford arası anlaşmadan geliyor eğer motorda yakıt temelli sorun olursa opet karşılıyor.Bende mehmetçik opeti ve maslak opeti beğeniyorum.(kalite olarak oralardan alınca sanki daha iyi gidiyor)
her zaman shell den alıyorum mazotumu
Bence marka değilde her ptrolde farklı benzın var. erenköy münibus caddesinde shell herzaman favorim...
türk firması olmaları nedeniyle opet.
başka hangi firmalar var komple türk firması olan bildikleriniz.
Zorunda kalmadıkça shell GTL den başka mazot almıyorum.
neresi ucuzsa mazotu ordan alıyorum:) istanbulda full-opet, bursa tarafında jetpet-uspet farketmıyo
Hep opetten aldim.95-97 ve dizel bp'yi denemeyi.dusunuyorum bu ara
Her zaman shell'den alıyorum
Bozkan PO - Mevlana Total
Bizim sapanca içinde opet ve petrol ofisi var petrol ofisinde alınca rölanti sapıtıyo araçta hemen bitirip opetten alıyorum düzeliyor o yüzden opet
kayseride lpg opetten aygaz lpg shellden aldım bariz km farketti...
ankara polatlıda albeaya dizeli de shellden eurodizel başka yerden almam...
benzin shell bp opet kalite sıralamasıyla alıyorum..
her zaman ucuz yakıt fazla yol götürmüyor bunuda bilelim pahalı alırsınız ama ucuz aldığınız yere göre fazla yol yaparsınız gene kara geçersiniz diğerinde ucuz alırsınız ama az da km yaparsınız aldığınız yakıtın ucuzluk farkını az km ile zarar ederek ödersiniz zaten bunun en güzel örneğide fulldür shell ile full arasında yakıtta menzil olarak bariz fark var..
Atatürk Cad. BP candır :)
Benzinde tabiki Shell... Gerçekten 1 numara.
Cevizlibağ Shell- PO
Kabataş PO
Yenisahra Shell
başkasından almam
Altunizde totaller var arkalı önlü iki caddeye bakar bilgili petrol..
aga arkanı dön :D çalarlar pompada her türlü oyun var.. totalın yakıtı iyi ama kendi istasyonu olursa.. total yoksa.. shell den alırım..
punto multıjetime incirli moilden alıyorum %10 indirimle:)
typerıma cevizlibag shell 97...