bp ve po'lar dışında çoğu markadan yakıt alırım.
ama nedense bp ve po'ya karşı bir antipatim var.. :)
Printable View
bp ve po'lar dışında çoğu markadan yakıt alırım.
ama nedense bp ve po'ya karşı bir antipatim var.. :)
Sempatim olduğu için mazotu Shell'den alıyorum :D
x firmanın mazotu daha kaliteli onu kullan diyen varsada denerim :) ( full hariç )
Kurtuluş shell gtl alıyorum gayette memnunum.
Evet rafineriden çıkan yakıt hepsinde aynı doğru problem zaten bayi ve bu bayileri kontrol eden dağıtıcı firmada firma sıkı denetliyor ve yakıt tanklarının düzenli temizliğini yaptırıyorsa sorun olmuyor.
Yakıtı dinlendirerek yani çöktürme işlemini yaparak satan depoların temizliğini düzenli olarak yapan denetleme işini düzgün yapan yakıta yabancı madde katmayan istasyon zincirlerinin yakıtlarında problem olmuyor.
Ben opet kullanıyorum ve memnunum şirketimizde 20 tonluk mazot tankımız var onuda opetten dolduruyoruz. Şimdiye kadar bi sıkıntı çıkmadı.
Renklerinden dolayı shell den alırım :D
Bu aralar bende Full'den alıyorum. Bi problemlede karşılaşmadım.
bizim bi arkadaşımız test yapmıştı. ankarada 95 örnek alıp pek çok yerden, en yüksek bi tane po da çıkmıştı oktanı :) bu açıdan satılan akaryakıtları karşılaştırmaktan sa araca en ii gelen yerden devamlı almak her zaman ii olucaktır diye düşünüyorum.
Benzinliğine göre shell ve benzinliğine göre opet. 97'de en iyi bunlar benim görüşüm. Ama Kayseride ki bp'ler kesinlikle iyi değil.
bizim burda hiç total yok levent maslak beşiktaş civarında.. burası opet shell in elinde bir tane iki bp var bir tane full benim 3 tane po benim bilidiğim o kadar. :)
şu maslakda bp var sanayi sapağının orda o bp nin yakıtı nasıl bilen varmı.
shell dışında heryerden benzin alıyorum
şuan surekli moil kullanıyorum incirli caddesindeki ciddi memnunum :)
Benzinde OPET
Motorinde OPET
LPG'de AYGAZ
:)
dizel sehll gtl iyidir benzinde po harici pek kullanmadım sıkıntı yok ama bitane müşteri aracında po dan aldığı yakıttan motor yaptıranlar oldu maalesef böyle kötü süprizlerde oluyo..
Altunizade ve Maslak opet tek gecerim.Biri opetin ana merkezi.Katakulle olmasi imkansiz.Otekide mehmetcik vakfi en cok satan istasyon zaten istanbulda.
maslak opet bildiğin darphane.. darphanede çok kazanıyordur ona eminim.. kardeşim 24 saat pompası boş durmuyor sabaha karşı dörtte geçiyroum önünden pompalarında gene araçlar var hele iş dağılış vakdi resmen ana caddeye kadar bazen pompalar yetmiyor kuyruk oluyor.. darphane yaw bildiğin para basma makinesi :)
Yakit dinlenme olayi varya aldiktan sonra araci bigun yatirsak faydasi olcakmi:D
hayatım boyunca benzinde shell ve opetten şaşmadım , dizelde ise PO tercihim genellikle ...
Ancak bi ara dolanan bi duyum vardı ortalıkta , shell olsun bğ olsun po olsun bi çoğu akaryakıtçılar gece kaçak akaryakıt indiriyolar depoya , ama yinede kendi firma isimleri ile satıyolar die ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ???
Bu yüzden benzin yakıt aldığım istasyon sayısı toplamda 5 i geçmez standart hep onlar arsında dönerim , yalnız ikitelli caddesindeki al-ya petrol PO ve san. bölgesindeki depositeye gelmeden önceki PO nun tüm yakıtları gerçekten çok iyi ...