Ben en çok Mehmet Emmi'ye ne olduğunu merak ediyorum. Mehmet Emminin ahırdaki at ile basılması, Mehmet Emmi'nin evinde üst kattan çap çap çap sesler ve Mehmet Emmi'nin gazeteci elemanı karşısında görünce sinirlenmesi.. Mehmet Emmi için 2.sini çıkarmalılar filmin.
Ne dio filmin başında? Gerçektir polisten alınmıştır kayıtlar cart curt. Peki film çıktıktan sonra ne dediler 11bin dolar bütçe ile çektik filmi gerçek deil.Sanırım ben anlatamadım fos dan kastım söyledikleri gibi gerçek deilmiş.Sakin olun filmi siz çekmediniz bukadar savunmaya gerek yok![]()
Instagram : WideBodySixty
Yaw abi fos dediğimi anlamadın yine hani gerçeklik konusunda fos örnek gostermemın sebebide o zaten dede filmindede gercek die veriolar ya dedim buda paranormal gibi fosmu yoksa cidden gerçekmi yoksa evet bende altıma ettim paranormali izlerken
Tamam daha fazla açıklama yapmıycam..ama tutamıyorum kendimi kusura bakma..gerçekliği konusunda fos anladın?..yani korkutup gerip germemesine laf yapmıyorum orda herkezle hemfikirim baya geriyo..benim fos dediğim nokta film vizyona girmeden önce gerçek die reklam yapılıp vizyondan inince gerçek olmadıgnın açıklanması..bu konuda fos..ve diorum ki dedeler de paranormal gibi GERÇEKLİK KONUSUNDA fos mu deilmi
dedeler diyince akla nobrain gelir
http://www.youtube.com/watch?v=FlvfeseTM6A
Su icindeki umut olduruyo beni yaabaya baya umutlusun yani illa gercek birsey yakalayacaksin
boyle olaylarin olmasi imkansiz. Varliklarini inkar etmiyorum ama yok gelecekler ufak ufak avize sallamalar, dolap acip kapatmalar fln isleri gucleri yok senle urasacaklar
bu tarz gercek hikayeleri dinle %90 i mis mus la anlatilir cidden basina gelen birinide dikkatli dinle sorunlu kisiler cogu ya da cocuklugunda bu tarz seyleri cok duyan kisiler. Karabasanin bile bilimsel aciklamasi var ama kimse bilmez.
Filme gelince biri koseden cikip bööA yapsa daha cok korkarsin
zaten musallat olanlarada anlatıcak kadar yaşayamıyorlar yada kitleniyorlar felç falan oluyorlar allah göstermesin.. musallat olunması içinde ama o işlerle cidden uğraşılması lazım büyü maji falan
hayatımda izlediğim en korkunç film dabbe filmiydi. O da şu şekilde oldu. Gecenin bir yarısı 5+1 e bağladığım laptobumdan dabbe filmini internet ortamından açtım. Uploadı beklerken evde yalnız olan ben uyuya kalmışım kanepede. Filmin meşhur giriş repliğiyle yerimden fırladığımda evin 4 bir yanından gelen ses şuydu ve oda karanlıktı " uyan uyaan dabbe tül arz geliyor uyaaan" . evet efendim uyanmıştım boxerimla kaç mt yi kaç sanisede alırım hesabı yaparken aklıma film geldi dizlerimin bağı çözüldü ve oturakaldım yerimde. Sonrasında sabaha kadar balkonda yıldızları sayerettim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)