legacy'ler konforlu ve keyifli araçlar benim gözümde, fakat 2.ellerinin pek de iyi olduğunu düşünmüyorum. c4 verilip legacy almaktansa awd s60 daha iyi bir seçim olabilir...
legacy'ler konforlu ve keyifli araçlar benim gözümde, fakat 2.ellerinin pek de iyi olduğunu düşünmüyorum. c4 verilip legacy almaktansa awd s60 daha iyi bir seçim olabilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
legacy yerine forester daha mantıklı gibi hem tüpte sorunsuz kullanan arkadaşlarda var hemde yedek parça sorunu yokmuş
satmak için değilde binmek için alıyorsanız o fiyata o özellikleri sunan başka araba yoktur ayrıca 100bin küsürlük lüks araçları karda çırpınırken siz onların yanından zincirsiz yardırabilirsiniz.alınacaksa elegance modeli alınır biraz daha pahalıdır.parça fiyatlarıda serviste çok kazıktır özel servislerde çıkmacılarda daha ucuza halledebilrisiniz hele ankarada olunca bol bol subaru vardır.her ne kadar boxer motor çok yakıyor diye yanlış b düşünce varsada benim aracım 1.8 karbüratörlü şehir dışında 20 kuruş civarına kadar iniyor 375.000'de eski motor.2.0 legacy hem enjeksiyonlu hem yeni oda uzun yolda üzmez sizi.lpg'de ise işini adam gibi yapan bi usta olursa hiç sorun çıkarmaz turbo forester bile lpgde gidiyorsa atmosferik 2.0 legacy hayli hayli gider.tek sıkıntısı ikinci el.piyasadaki zeytinyağı tenekesi şekil arabalarla kıyaslanamaz bile![]()
Rav4 al,hele ki şu karlı kış günlerinde sadece üşürsün yolda kar varmıymış yokmuymuş anlamazsınZevkine göre karda yanlarsın herkes ağzı açık bakar
kendi yaşadıklarımı söylüyorum yanlış olmasın. Ama gerçekten Rav4 binilebilecek bir araba. Bizimki de tüplü ama gidişi falan iyi. Zaten Japon arabasını anlatmaya gerek yok hele ki Toyota. 150 bg daimi dört çeker. Yakıtı kullanışına göre değişir ama ortalama 40 kuruş yakar.
arkadaslar suv ler hosuma gitmiyor, sekli semali guzel, konforlu bi sedan ariyorum.c4 ten gerek tuketimi gerek donanimi gerek yol tutusuyla memnunum ama standart bi araba icin gereginden fazla sert , konfor sifir ve hb arabaya bi giciğim var.gidisi de uzunda, sollamalarda yuzumu kara cikarmasin, dizelin torkunu aratmasin yeter... oyle gazliyim, roll yapiim seklinde bakmiyorum arabaya.Otomatikede aram iyidir.telden yazdigim icin alinti yapamiyorum, bi onceki sayfada impreza 2.0r kullanicisi bi arkadas yakit tuketimini kiyaslamam amacli kendi aracini emsal gostermis.impreza 2.0R lar manuelmi otomatikmi?
Türkiyede impreza daha yaygın ve daha çok biliniyor.3-4 sene içinde satacaksanız 2.0 impreza iyidir.1.5 ile aynı yakıyormuş.Legacy ile impreza kıyaslanmaz kıyaslanırsa legacy her türlü üstün çıkar burda impreza sti görüp sonra legacy'nin en boş modellerine bakıp buda subarumu demek yanlış olur yurtdışında legacy sti diye bi model var bence subarunun ürettiği en iyi araba.hatta subarunun rallilere katıldığı ilk arabadır legacy rs modeli.hatta ve hatta dakar rallisini tamamlayan ilk grup n otomobildir.ama Türkiyede reklamı fazla yapılmadığından subaru yerine citroen ile uğraştığından distribitör değeri gerçekten bilinmeyen bir araçtır.zaten ikinci el alacağınız için çok fazla değer kaybetmezsiniz gibi.
normal kullanımda 23-30 kr arası tüketimleri var manuellerin
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
valla bende corvette alma arifesindeyim oto ..banada manuel vites yetersiz gelir gibime geliyor.. birde debriyajı baskı balata değişimi osu busu ayrı dert masraf..
![]()
süper car sınıfı araçlarda manuel bana ilkel ve yetersiz kalır gibime geliyor zaten dediğimi firmalarda ürettiği araçlarla destekliyor piyasada aratın otomatik corvette porsche ferrari lambo yüzlerce çıkar ama manuel aratın toplasınız bir kaç tane çıkar..tabi tercih zevk meselesi
![]()
ferrarilerin ve lamborghinilerin yeni üretimlerinde f1 gear ve e-gear adıyla sundukları şanzumanın standart donanım, manuel şanzumanın ise opsiyonel donanım olduğunu biliyormuydun![]()
manuel olmasını şu yüzden seviyorum, istediğin an istediğin aralıkta istediğin devire kadar kendin kullanabilmek araca hükmetmek daha çok zevk veriyor. misal ferro ve lamboda böyle kullanıyorsun aracı oto şanzumanları olsa dahi , şanzuman kafasına göre değil sürücüye göre hareket ediyor. ama corvette böyle bir olay yok. corvette'nin otomatiği bahsi geçen araçlar kadar gelişmiş ise o zaman hoşuma gider tabi kimisal corvette ile 7-8 bin devire çıkıp orada istediğin süre kadar durabiliyormusun yoksa araç vitesi değiştiriyor mu
değiştiriyorsa ki değiştiriyordur klasik otomatik şanzuman, üzerinde fazla durmaya yok
yine de tartışma yaratmayalım, haklısın kişisel zevk meselesi, arkadaşın konu dağılmasın![]()
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
sürdüm bilmiyorum gayet güzel geldi bana gaza gayet tepkili vites geçişleri çok seri ve güzel zaten genel olarak bu saatten sonra büyük konışmıyım hiç bir aracımda manuele geçmem bir a5 im var manuel ondada dsg almamakla ne büyük hata yapdığımı anladım. neyse konudan sapmayalım konu legacy![]()
istanbula geldim , araştırmaya devam...takas için bikaç araçla görüşüyorum ama şunu merak ediyorum...
bu kasa (makyaj vss olmadan) hangi yıllar arası üretildi?kaç hp?belli bi yıldan sonra dıştan anlayamayacağımız bi mekanşk değişiklik iyileşirme vss oldumu?özellikle su yıldan sonrasını al diyeceğiniz bi durum varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)