olayda 4x4 faktörü var işde..
Printable View
olayda 4x4 faktörü var işde..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...preza-20r.html
Ahmet belki işine yarar daha önce açmıştım ben bi'konu aklıma geldi.
EN SON yazı 2012 yılında yazılmış.şimdi belki daha fazla kullanıcıya ulaşabiliriz diye düşünüyorum.bu aralar 2006-2007 model Subaru legacy 2.0 elegance paket araç almayı düşünüyorum.hepsi otomatik zaten. beni düşündüren tek nokta 4 ileri vites olması.viteslere göre devir bandı ne durumda acaba? otomatiklerin devir aralığı daha yüksek oluyor bu araçta nerelere denk geliyor acaba? mesela 120 sabit hızda kaç devirde? birde günümüz yakıt değerleri ile (tüpte) ne yakıyor acaba? benzlinli alıp kendim tüp taktırmayı düşünüyorum. çünkü subap ayarı yazılarını okudum uğraşmak istemiyorum yada yeni tüp takılmış bir araç. deneyimi olan arkadaşlar güncel bilgilerini paylaşırsa sevinirim.geriye dönük yazıları okudum çünkü.
120 de yaklaşık 2700 devirde gider.Legacylerin Şanzıman 5 ileri sizin gaza basış şeklinize göre devir ayarlıyor.Bizde forester var 2006 4 ileri ama 180 le giderken devir 4500 de oluyor mesela.Yorulmamışını bulursanız ömürlük olur.
sahibinden de teknik verilere baktığım zaman 4 ileri yazıyor. 2007 kasalar için söylüyorum.
Hocam pardon karıştırmışım 4eat vardı 2.0 larda..3.0 outback ve legacylerde 5eat var.
Ama dediğim gibi gaza basış şekline göre devir değiştiriyor.o konuda sıkıntı yok ben sert kullanımda 12 litre normal kullanımda 9 litre LPG tüketiyorum.Zaten bi 3.vitesi var dip gazda 180 de 4 e atıyor :)
bu arada senin araçtamı 2.0 at legacy?
forester sanırım legacy den daha ağır bir araç.
Bilmediğim için sorayım, iki aracın yürüyeni aynı mıdır (motor ve şanzıman olarak ) eğer öyleyse legacy daha az tüketebilir.
Ayrıca rakamlar 9 LT lpg güncel değerle 20 kuruş civarı demek. Ben colt amt ile o kadar yakıyordum. Rakam baya iyiymiş.
Dikkat edilmesi gereken noktalar neler bu araçlarla ilgili ?
Legacyden ağır değil ama aerodinamik açıdan legacy daha avantajlı forester yerden yüksek bi araç.
Bu araçlarda en önemli faktör usta faktörüdür ezbere iş yapan,bilmiş,egosu yüksek,kazıkçı ustalardan uzak durmak lazım arabadan değil hayattan soğutur :D
Foresterın kronik sorunları EGR valfleri ve ikincil hava pompası sistemi ile arka amortisörleridir.İnsanlar orjinal arka amortisörleri patladıktan sonra yan sanayi taktırıyorlar ve bu da aracın dengesini ve görünüşünü aşırı derecede bozuyor..Motor ve şanzımanın yüzde 90 aynı olmasına rağmen legacylerde egr valflerinde bir sıkıntı olmuyor bildiğim kronik bir sorunuda yok.Markanın tek sıkıntısı ikinci eli değersiz ve kaporta parçaları ciddi derecede pahalı yurtdışından getirme imkanınız olursa bu sıkıntılarda bitiyor.
En güncel yakıt değerimi yazayım kafa karışıklığı olmasın 277 km 29 litre gaz ile.
bizde 2007 legacy elegance vardı, 20 gün önce 235k km de sattık.
2 yılda yaklaşık 20k km yaptık. yetkili servis bakımlıydı biz ilk sahibinden almıştık. aldığımızda kitmtm lpg taktırdık keihin enjektörlü
arabanın sesi, duruşu güzel ama pek gittiği söylenemez. km de şehir içi 35kuruşun altı mümkün değil, kışın ise yaklaşık 40kuruş yakıyordu.
subap ayarı için motorun inmesi gerekiyor, uzun süre kullanacaksanız göz önünde bulundurun.
parçası pahalı, hem bakım hem kaza durumları için söylüyorum. kaskosuz binilmez
forumda hiç legacy sahibi yok sanırsam, @RSBurak seninle yazıştıktan sonra biraz baktım foresterlara aklıma yatar gibi oldu yüksek araç sonuçta.çoğunluktada eşim kullanacağı için daha iyi olur gibi geldi. ama rakamlar legacy e göre bıraz daha yüksek.
tam otomatik vitesli sürekli 4 ceker ve 1.5 tonluk atmosferik motorlu normal kullanımda 9 litreden daha fazla LPG yakmasini beklerim acikcasi.
9 litre LPG 8 litre benzine muadil.
o araba 100 km 8 litre yakiyorsa cok çok iyi.
Abi şehir içinde ara sokak - yokuş - çok kısa mesafelerde değil de açık yollarda , rahat saatlerde , 60-70-80 gibi hızlarda usul usul geziliyorsa çeyrek gaz eşliğinde böyle rakamlar olabilir tabii :)
Yoksa günde 10 kere marşa basarak , ara sokaklı , yokuşlu , trafikli kullanınca 2 katına kadar yolu var yani..