herkese hayırlı teskereler askerlık iyidir ınsan bazı seylerın farkına varıyo orada ıns hepınız sag saglım bıtırır sevdıklerınıze kavusursunuz
Printable View
herkese hayırlı teskereler askerlık iyidir ınsan bazı seylerın farkına varıyo orada ıns hepınız sag saglım bıtırır sevdıklerınıze kavusursunuz
pampa olim keşke bizle tanışmadan önce gidip gelseydin askere özlicez şimdi :D ilk iznini de yaza ayarla sağ koltukta sana süprizlerim olucak :D hayırlısıyla gider gelirsin inş
torunlar gelin..bekliyoruz 4 gozle..
Siz gelinki bizde gidelim artik..
Acemilik balikesir e cikan varmi..
92/1 safranbolu 125. jandarma er eğitim komutanlığı edirne keşandan gidiyorum başka varmı acaba?
kısmet be :) mayısda gelicez dağıtıma zaten izini kışa denk getiririz herhalde:) giderken yaparsın o suprizleri hemen öğren drifti:D
bütün tabur 75gün hocam hepsi çavuşmu olcak acaba? çavuşunu onbaşısını bilmiyorumda doğu ve güneydoğu harici biyere göndermiyorlarmış komando eğitimi alındığı için:)
hayırlı teskereler
Şimdi şöyle kardeşim lise mezunu isen çavuş olma olasılığın yüksek.Çavuşların eğitimi 75 gün oluyor.(en azından ben öyle gördüm oradan mantık yürütüyorum). Eğerki er olacak olsaydın 30 günlük temel eğitimin ardından dağıtım olurdun.
ozaman hiç kaçarın yok bence :) kafana takma başladığın gibi bitirirsin sağlık olsun yeter ki ;)
75 gn acemlik iyidir 2 ay az nöbet tutcan :D
Hayırlı teskereler herkese:)
kemal moralini bozmak gibi olmasın ama ıspartadan 5 tane arkadaşım gelmişti refüze komandodan ayrılma amasyaya.adamlar biz cennete düştük diyorlardı ya 20 günde pestili çıkmış çocukların eğitimi zor çünkü.
cümleten hayırlı teskereler
Bilecik jandarma şöför adayı hakkında bilgisi olan varmı peki internette araştırdım kimisi iyi demiş kimisi lanet olsun demiş kafam karıştı
evet 4-5 arkadaşım aynı yerde yaptılar acemiliğini fazlaca sıkıntılıymış eğitimler aşırı ağır komando eğitimi vs.23kişilik timler halinde dağıtıma gidiliyormuş ve direk doğuya:) Zorluğa alışığız onuda yaparız herhalde ya ben stock 206gti ile ne araçlarla rolling yaptm tim mi olamıcaz:D :hahaha:
o kadar counter oynadık :D
kadir kardeşim öncelikle hayırlı teskerelere komandosun :D bılgın olsun
bilecik sögütü haritadan silebilirsin sakin ol tamam mı :D bitince geri ekliyosun tatlı bi hatira kalıyo :D
bilecik ahh bilecik ahh önce izmir bargamaya çıktım :D son 3 ay kala hakkari/çukurcada görev yaptim güneş operasyonu sıraları 2007 de .. herkez için hayırlısı
Hayırlı Teskereler Arkadaşlar,
15'nci p.eğt.tug.çvş.eğt.tb.k.lığı/Samsun
hayırlı teskereler arkadaşlar :)
Bu arada arkadaşlar teskere değil tezkere.
Teskere sedye demek.
Tezkere
1. Pusula: "Bu vaziyette en tabiî çare, ona küçük bir tezkere yazmaktı." -R. N. Güntekin.
2. Bir iş için izin verildiğini bildiren resmî kâğıt: "Nihayet yol tezkerem yapıldı; üstüm başım düzeltildi." -Y. K. Beyatlı.
3. ask. Askerlik görevinin bittiğini bildiren belge
4. ed. Divan şairlerinin hayatını ve şiirlerini genellikle subjektif bir bakış açısıyla değerlendir
şimdiden hayırlı tezkereler.
bir de şafak atayım bari :) (103)
gelsin torunlar :D
hayırlı teskereler hemen buraya bi şafak atayım atarsa 183
Zaman hızlı geçiyor beyler.
Takmayın kafanıza. Yormasın sizi gurbet.
Herkes yaptı..
Sağ salim gidin ve gelin..
Jandarmaysan Şöför olmayacaksın.
devriye ayrı nöbet ayrı hepsi ayrı dert.
gelin torunlarım geliiiiiin :D
yeter artık sanki senelerdir askerdeyim yaa
atarsa 89 başka yoooook :D:D
Hayırlı teskereler
ALLAH tüm askerlerimize sabır ve kazasız belasız bi askerlik nasip etsin inşallah
Tecil ettirmesek bizide götürüyolardı :D
Hayırlı tezkereler.
söğüt jandarma ulaştırma.
eğer şöför olabilecek kapasitede görülmez isen refüze olup er statüsüne giriyorsun.
yoksa oraya ulaştırma er diye giderler.
ayrıca şu an iyi sanırım. bizim zamanımızda eski at birliklerinin ahır olarak kullandığı yerlerde yatıyorduk. yeni binalar inşaat halinde idi. şimdiye bitmiştir sanırım.
bide sen napıcan söğütü :)
has torunlarım benım :) gelinde gidelim artık..
bilecik gölpazarı olanlar gelinde bizde gidelim artıkk :D:D:D 91/4 şafak 385 :) ıspartaya gidenlere Allah kolaylık versinnn jandarma 4.tim Tunceliye gidiyoruzz
Çok yakın bi arkadasım suanda Bilecik'te acemi olarak askerlik yapıyor 91/4 olarak gitti salı günü bitecek acemiliği. Bilecik için rahat dıyor hatta oraya giderken telefon getirdi kullanıyor :) Kendiside siteye üye zaten salı gününden sonra oda yazar merak ettiklerinizi :)