hayırlı tezkereler.
Printable View
hayırlı tezkereler.
liseden 2 arkadaşımla daha aynı birliğe gidiyoruz.Bizden öncede gidenlerin bi çoğu ıspartada yapmış anlamış değilim tüm sınıfı ıspartaya göndermişler:D
samandıra istanbula gelen var mı:D :D 343.kısa dönemden saygılar :D ŞAFAK 102 :D
116.Jandarma Er :)
Asker ve asker adaylarına allah kolaylık versin diyorum :)
Merhaba arkadaşlar bende tecili Aralık' da bozdurdum Şubat dediler ama e-devlet üzerinden baktığımda Milli Savunma Bakanlığı başlığı altında "Sevk Edilecek Eğitim Merkezi" gibi bir link göremedim o yüzden sorgulayamıyorum. Sanırım şube yolları göründü bana :confused:
sogut jandarma bırlıgıne gıden sevgılı torunlarımın torunları :D:D:D ben sogutte yaptım acemılıgımı orası trde tek olan jandarma ulastırma taburudur oraya gıdenler tatıl ıcın kendını hazırlasın tabıı doguya cıkması ıcın duada etsın ben orda 55 gun askerlık yaptım kamyon soforuydum usta bırlıgım şırnak merkezde 23. jandarma tumen komutanlıgına cıktı bomba bı askerlık yaptım tatıl gıbıydı ama her tur kamyonu surdum cop kamyonu vıdanjor kka ıtfaıye :D:D vıdanjorun askerdekı tabırı *** arabası :D
usta bırlıgınde 1 ay kamuflaj gıydım sonra bana sıvıl kamyon zımmetledıler :) sıvılım sac sakal kesmek yasak :D saclar jolelı yakıyoruz :) ver elını dıs gorevler 3 gun 4 gun 1 hafta kamyonla cudı dagındakı ust bolgelerınde kanto at :D
polatlı topçu okuluna gelecek varsa yardımcı olayım...
Hayırlı tezkereler arkadaşlar :)
tecili bozdurdum geçen ay mayısda gidicem % 90
herkese hayırlı tezkereler yokmu başka?:)
sögüt ulaştırmaya gidicekler şimdiden dua etmeye başlayın...
22 gün kaldım...ebemin belini kırdılar akü...
bende 345.kısa dönemleri bekliyorum 50 günleri kaldı aşağı yukarı 1 nisan dedimi bir nefes alırız mayısın ilk haftası askerliğimiz biter allahın izniyle :)
bu arada gidecek herkese hayırlı tezkereler
Allah yardımcınız olsun
1 tertip gitmiyorum ama muğla dalaman a usta birliğine geçiyorum :) orda yaşayan bana yardımcı olabilecek arkadaşlar abiler var mı ??
sülüsü aldım.
İÇ GÜVENLİK EĞİTİM VE TATBİKAT MERKEZ KOMUTANLIĞI 40. PİYADE ER EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI
sıhhıye çavuş talimgahlı
1.tabur 3.bölük
beyler hayırlı teskereler usta birliklerinizide yazın belki eş dost cıkar yardım<ı oluruz
serdar sanada memleketime gittiğinden soğuğa hazır ol diyorm :)
Pazar kahvaltısı yada mangal diyorum :-)
temeltepeye düşmemeye çalış zordur
tugay güzeldir 4-5. bölükler arızalardır 1.2.3 gayet güzel ehliyeti olanlar çoğunlkla şöför oluyor biz kalabalk bi grup söför olarak dağıtıldık
aşırı soğuk oluyor yanına kalın içlikler al nemlendirici şart
giderken çok eşya götürme verdilerini saklamak zor oluyo hatta hiç bişey götürmesen bile yeter verilenler boyuna asılan cüzdanlardan sakın alma bele takılan lastiklilerden al
haftasonları dua et yağış olsun konfereas salonunda oturursunuz boşboş :)
evet beyler ıspartadan bildiriyorum burası bildiğin *** roketatar çavuşu olduk:D
dağıtımı açıklananlar nerelere düştü? bizim daha 40günümüz var acemiliğin bitmesine:)
Hayırlı olsun Allah hayırlı tezkereler versin :)
edit........
dağıtım: mardin-kızıltepe :)
Allah yardımcın olsun.Hayırlısıyla sağ sağlim gidip gelmek nasip olsun inş.