Arkadaşımda subaru impereza 1.5 elegance var 2010 model şu hb olanlarından sedanlarıda var ondan dedim araç otomatik vites gayet dolu konforlu güzel bir araç.. şehir içi 10 yakıyor uzun yolda 6.5 falan yakıyor konuşduğumuz araç 4 çeker ve otomatik bence yakışıda çok çok iyi... arkadaşım lpg takma ihtiyacı bile duymadı .. birde awd sini alırsan tadından yenmez satmak istemessin..
fiyatılarıda çok makul eleganceda gayet dolu subaruya göre tek eksik deri döşeme sunroof onun dışında her bir şey var.. birde sti bodykit yaptırırsan gayet güzel havalı binilebilir bir araç olur bence..
yanlıs anlama ama,
17000tl-34000euro nasıl bır skaladır![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
aslında amacım 34bin euroluk bi araç değildi ancak o iiimiş şuda olsun buda olsun derken bi baktım istediğim sıfır bi araç o civarda bende bakıyorum son netleştirip noktayı koyucam yanlız polo gti olucak sanırım duruşu hatları çok hoş geliyor gözüme yada ibiza cupra işte en kötü karar bile kararsızlıktan iii derler yaaa ben şuanda çok kötü durumdayım![]()
Sıfır seat leon FR 1.4tsi al derim sunrooflu. Guzel rakamlara alırsın hem az yakıyor iki gıdıkladın mı tatmin edici gidiyor (bana göre) tipide güzel satarken zorluk çıkarmaz. çokta dolu o segment diğer araçlara göre.
Fn2 typer alabilirsin modelli 2008 2010 makul fiyatlarda var gayet konforlu durusu ic dizayni cok gusel bi arac
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)