Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
ben çok uğraştım e46ci alıcam diye ama bulamadım 35lere çok güzel arabalar buldum aslında ama yetişemedim satıldılar vs.. şuan da bakındım biraz 40 civarında işe yarar arabalar.. olmayanlar da zaten masraf ettiricek yine 40a gelicek..
e36 nın en yenisi 13 yaşında bunu da düşünürsek güzelini bulmak iyice zor.. şuan e46 alıcak olsam 2002 model üzeri makyajlı kasa sedanlara bakardım sorunsuzluk açısından..
illa ikisi arasında bi tercih yapıcaksak önce e46 sonra e36 bakardım tabi.. kolay gelsin zor iş..
aynen e36ya karar kıldım zaten e46 bakmıyorum masraflıda olsa e36 bide cabrionun tadını almak istiyorum
aynen abi hiç bu kadar zorlanmadım yav herkes aynı şeyi söylüyor çok sakat iş diye o yüzden sabırlı davran acele etme diyolar ondan iyice araştırıyorum bakalım e46yı siliyorum artık kafamdan e36 yı karar kıldım
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
18 tuş yol bilgisayarıydı, ısıtmalı koltukdu filan hepsini boşver. Alacağın araba düzgün kondüsyonda olsun öncelikle. Almayı düşündüğün arabanın en yenisi 12 yaşında olacak ona göre düşün.
Cabrio alacaksan elektrikli tente (zamanında manuel tenteli görmüştüm bir tane) ve klima varsa gerisini boşver, yeterki yüksek kondüsyonda olsun. E36 alacaksan tercihin mutlaka manuel vitesten yana olsun. Tenteye çok dikkat et. Tente orjinal olmalı, sonradan döşemeci işi olmamalı. Arka plastik cam orjinal olsun mutlaka, sonradan yapma çadırcı işi olmasın.
E46 coupé'yi manuel vitesle çok zor bulursun satılanların hemen hepsi steptronic vitesle satıldı. Sanıldığının aksine steptronic vites kutusu arıza çıkarmaz, yeterki araba gerçekte 400.000 km'yi geçmiş ama odometresinde 120.000 yazan bir otomobil olmasın. Zaten aracı alırken gösterdiğiniz usta steptronic şanzumanın açılıp açılmadığını anlar, açılmışsa zaten boşver.
yani arabanın kasası düzgün olsun gerisini boşver
abi işi bilmeyenden araba alma çok sıkıntı çekersin bak biz o hatayı 1 defa yapıp e36'ya bir e36 parası harcadık ve zor sattık
e36 m paketin orjinalliği ön tampon içindeki hava kanalları
arka tampon sadece difüzör değil komple m arka tampon olmalı
yan marşpiyer çıtalar çıtalardaki m logolar
arabayı alırken şasi numarasını özellikle son 7 hanesini yazın bir kenara bakalım donanım listesine
bence cabrionun olmazsa olmazı sineklik abi çok güzel oluyor ya![]()
abi e46 için 35 felan ayırmıştım herkes yaklaşma dedi o yüzden kesin karar kıldım artık 28 e kadar e36 cabrio bakıyorum sahibindendekilerin alayına baktım birine haftasonu gidicem bakmaya iki tane daha var olur gözle baktığım bmwci bi abim var oda bulamazsak gümrükte ihaleye felan gireriz temiz felan ayarlarız dedi ama bakalım sabırlı davranmaya çalışıyorum
e46ci derim.hem daha yeni model, hem daha güzel kasa, hem de daha iyi teknoloji...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
önceliğim 3.28 hocam zaten ama az var temiz olmasına bakıyorum temiz bulursam 320de olur
eser abi e46nın temizleri 40 liralarda o kadar çıkamam bende o yüzden cabrio e36 bakıyorum ondada önceliğim 328 320ler coupelere göre çok yakıyomuş cabrioda takla barları var diye çok ağır kalıyomuş 328ler de aynı yakıyormuş zaten o yüzden benimde önceliğim 328
E36 cabrio kesınlıkle
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
BMW 3 Serisi 3.20i 1997 Model 36.320 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 67026762
dusunursen guzel bır rakama alırız
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)