User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: E36 cabrio mu E46 ci mi yardım

reDevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ///KDrÖZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mümkünse macun güzeli bir araba alma kasa yükseltiyim modelli olsun diyip bazışeylerden fedakarlık yapma. aracın açıkcası kasasının telafisi yok kordonu düzgün hatları iyi bir araç almaya bak fabrika çıkışlı m paket alırsan iyi olur satarken zorlanmazsın ama kasadan bence çok fedakarlık etme .e36 için konuşuyorum 95 model ve üstü bak ondan sora makyajlandı 97 model ve üstünde asc sistemine geçildi diye biliyorum cabrio alacaksan tentesi yarı otomatik al çünkü tam otomatikte ayarı ve arızası adamı gerebilir ve en sağlıklısı yarı otomatiktir ascli alacaksan iyi baktır bazı çakal zihniyet arıza lambasını söndürüp devam ediyor. hardtopsuz kesinlikle alma arabayı tente ıslandıgı vakit kurumadan içine kapatıp hardtopu takma yoksa havalandırmazsan içi buharlaşıyor e36 bakacaksan hardtop rezistansları calısır olsun açıkcası ikisi arasında kalsam gelirinde iyiyse biraz binersin yazın cabrionun keyfini çıkartırsın durumun olursa e46 ya geçersin onunda tadına bakarsın para çokomel hesabı nakit olduktan sora herşey bulunur açıkcası yazın üstünü açık sinekliği takıp ıktan ıktan gitmenin zevki pahabiçilemez.
    kanka orjinal m teknik olduğunu nasıl anlıcam birde alırken tam olarak nelerine baktırmam lazım ilk bmwem olduğunda hiç bi fikrim yok bursadan almıcam büyük ihtimal o yüzden şehirdışında biraz sıkıntılı olcak
    Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu güzelliği hiçbir bmw modelinde görmedim ben
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen böyle bir güzelliği hiç bir e46 ya cabrio olmadığı sürece değişmem ..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben çok uğraştım e46ci alıcam diye ama bulamadım 35lere çok güzel arabalar buldum aslında ama yetişemedim satıldılar vs.. şuan da bakındım biraz 40 civarında işe yarar arabalar.. olmayanlar da zaten masraf ettiricek yine 40a gelicek..

e36 nın en yenisi 13 yaşında bunu da düşünürsek güzelini bulmak iyice zor.. şuan e46 alıcak olsam 2002 model üzeri makyajlı kasa sedanlara bakardım sorunsuzluk açısından..

illa ikisi arasında bi tercih yapıcaksak önce e46 sonra e36 bakardım tabi.. kolay gelsin zor iş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu güzelliği hiçbir bmw modelinde görmedim ben
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen böyle bir güzelliği hiç bir e46 ya cabrio olmadığı sürece değişmem ..

aynen e36ya karar kıldım zaten e46 bakmıyorum masraflıda olsa e36 bide cabrionun tadını almak istiyorum
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben çok uğraştım e46ci alıcam diye ama bulamadım 35lere çok güzel arabalar buldum aslında ama yetişemedim satıldılar vs.. şuan da bakındım biraz 40 civarında işe yarar arabalar.. olmayanlar da zaten masraf ettiricek yine 40a gelicek..

e36 nın en yenisi 13 yaşında bunu da düşünürsek güzelini bulmak iyice zor.. şuan e46 alıcak olsam 2002 model üzeri makyajlı kasa sedanlara bakardım sorunsuzluk açısından..

illa ikisi arasında bi tercih yapıcaksak önce e46 sonra e36 bakardım tabi.. kolay gelsin zor iş..
    aynen abi hiç bu kadar zorlanmadım yav herkes aynı şeyi söylüyor çok sakat iş diye o yüzden sabırlı davran acele etme diyolar ondan iyice araştırıyorum bakalım e46yı siliyorum artık kafamdan e36 yı karar kıldım
    Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18 tuş yol bilgisayarıydı, ısıtmalı koltukdu filan hepsini boşver. Alacağın araba düzgün kondüsyonda olsun öncelikle. Almayı düşündüğün arabanın en yenisi 12 yaşında olacak ona göre düşün.
    Cabrio alacaksan elektrikli tente (zamanında manuel tenteli görmüştüm bir tane) ve klima varsa gerisini boşver, yeterki yüksek kondüsyonda olsun. E36 alacaksan tercihin mutlaka manuel vitesten yana olsun. Tenteye çok dikkat et. Tente orjinal olmalı, sonradan döşemeci işi olmamalı. Arka plastik cam orjinal olsun mutlaka, sonradan yapma çadırcı işi olmasın.
    E46 coupé'yi manuel vitesle çok zor bulursun satılanların hemen hepsi steptronic vitesle satıldı. Sanıldığının aksine steptronic vites kutusu arıza çıkarmaz, yeterki araba gerçekte 400.000 km'yi geçmiş ama odometresinde 120.000 yazan bir otomobil olmasın. Zaten aracı alırken gösterdiğiniz usta steptronic şanzumanın açılıp açılmadığını anlar, açılmışsa zaten boşver.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 tuş yol bilgisayarıydı, ısıtmalı koltukdu filan hepsini boşver. Alacağın araba düzgün kondüsyonda olsun öncelikle. Almayı düşündüğün arabanın en yenisi 12 yaşında olacak ona göre düşün.
    Cabrio alacaksan elektrikli tente (zamanında manuel tenteli görmüştüm bir tane) ve klima varsa gerisini boşver, yeterki yüksek kondüsyonda olsun. E36 alacaksan tercihin mutlaka manuel vitesten yana olsun. Tenteye çok dikkat et. Tente orjinal olmalı, sonradan döşemeci işi olmamalı. Arka plastik cam orjinal olsun mutlaka, sonradan yapma çadırcı işi olmasın.
    E46 coupé'yi manuel vitesle çok zor bulursun satılanların hemen hepsi steptronic vitesle satıldı. Sanıldığının aksine steptronic vites kutusu arıza çıkarmaz, yeterki araba gerçekte 400.000 km'yi geçmiş ama odometresinde 120.000 yazan bir otomobil olmasın. Zaten aracı alırken gösterdiğiniz usta steptronic şanzumanın açılıp açılmadığını anlar, açılmışsa zaten boşver.
    abi bunları dikkate alıcamda yüksek kondüsyondan kastın ne biraz daha açarsan çok makbule geçer nelere bakmalıyım mesela

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yani arabanın kasası düzgün olsun gerisini boşver
    abi işi bilmeyenden araba alma çok sıkıntı çekersin bak biz o hatayı 1 defa yapıp e36'ya bir e36 parası harcadık ve zor sattık

e36 m paketin orjinalliği ön tampon içindeki hava kanalları
    arka tampon sadece difüzör değil komple m arka tampon olmalı
    yan marşpiyer çıtalar çıtalardaki m logolar

arabayı alırken şasi numarasını özellikle son 7 hanesini yazın bir kenara bakalım donanım listesine

bence cabrionun olmazsa olmazı sineklik abi çok güzel oluyor ya
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o paraya temiz e46 zor,biraz daha bekle 35 üzerine çıkabilirsen e46 bak
    çok haklı 35e turşu e46 alınır anca.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani arabanın kasası düzgün olsun gerisini boşver
    abi işi bilmeyenden araba alma çok sıkıntı çekersin bak biz o hatayı 1 defa yapıp e36'ya bir e36 parası harcadık ve zor sattık

e36 m paketin orjinalliği ön tampon içindeki hava kanalları
    arka tampon sadece difüzör değil komple m arka tampon olmalı
    yan marşpiyer çıtalar çıtalardaki m logolar

arabayı alırken şasi numarasını özellikle son 7 hanesini yazın bir kenara bakalım donanım listesine

bence cabrionun olmazsa olmazı sineklik abi çok güzel oluyor ya
    çok riskli iş be kardeşim bakcam bakalım artık çok sağlam araştırıyorum.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bütçen nedir çevremizden bakalım bizde
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bütçen nedir çevremizden bakalım bizde
    abi e46 için 35 felan ayırmıştım herkes yaklaşma dedi o yüzden kesin karar kıldım artık 28 e kadar e36 cabrio bakıyorum sahibindendekilerin alayına baktım birine haftasonu gidicem bakmaya iki tane daha var olur gözle baktığım bmwci bi abim var oda bulamazsak gümrükte ihaleye felan gireriz temiz felan ayarlarız dedi ama bakalım sabırlı davranmaya çalışıyorum

10 ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e36 cabrioda alabiliyorsan 3.20 yerine 3.28 al derim

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e36 cabrio alıcaksan minimum 3.25 almanı öneririm 3.20 ler için yürümüyo çok yakıyor diolar agırlıktan dolayı.Ben yeni her zaman yenidir mantığı ıle E 46 almanı öneririm
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46ci derim.hem daha yeni model, hem daha güzel kasa, hem de daha iyi teknoloji...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10 ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36 cabrioda alabiliyorsan 3.20 yerine 3.28 al derim
    önceliğim 3.28 hocam zaten ama az var temiz olmasına bakıyorum temiz bulursam 320de olur
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36 cabrio alıcaksan minimum 3.25 almanı öneririm 3.20 ler için yürümüyo çok yakıyor diolar agırlıktan dolayı.Ben yeni her zaman yenidir mantığı ıle E 46 almanı öneririm
    eser abi e46nın temizleri 40 liralarda o kadar çıkamam bende o yüzden cabrio e36 bakıyorum ondada önceliğim 328 320ler coupelere göre çok yakıyomuş cabrioda takla barları var diye çok ağır kalıyomuş 328ler de aynı yakıyormuş zaten o yüzden benimde önceliğim 328

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E36 cabrio kesınlıkle

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cabrioya o kadar çıkamam abi aşar beni

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)