User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Bilgisayar Hakkında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bilgisayar Hakkında.

windows 7 kullanıyorum. baya bi eskiye dönük yedeği yüklediğim için yönetici parolasını hatırlayamadım. Bir program buldum şifrenin aşılması için, usb den yapılabiliyormuş fakat program şuanda iso uzantılı. bunu usb ye nasıl yazdırabilirim. Google'de bulduğum şeyler biraz fos çıktı. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba, nasıl bir yol izlemek gerekir.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o şifreyi çözmek uzun iş şifrenin çözülmesi şifrenin uzunluğu ve çeşidine bağlı olarak çooook uzun surebilir. internetten bulduğun şey şifreyi değiştiriyor admin veya 1234 gibi basit birşey yapıp sana soluyor. bunu yapmak içinde bilgisayari o programla boot etmen lazim. o iso dosyasi bir cd kalıbıdır. onu bir cd ye yazdırıp cd room dan boot edersen program çalışır. usb ye yüklemek içinse hergangi bir iso programı ile iso içindekileri usb ye atıp dene eğer bootable dosyaları warsa açılır yok ise internetten bootable usb disk yazıp nasıl yapılacağına bakabilirsin, yaptıtan sonrada iso dosyasının içindekileri usb ye at o program ile açılır
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usb ye farklı yollardan atmayı denemiştim hep isoyu. dosyaları direk flash diske attım hallettim. Sağolasın abi..

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey degil halletmene sevindim. .iso lar kalıp dosyadır cd ye yazdırmak için kolaylık sağlaması için.
    e60 535d & THE A45 AMG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)