bugun ılk egzos cezamı yedım9 ay sonra trafıkten men ıznı verdıler yarın sanayıye gıdecem aceba eksozu kapatsam cıkısın orayada bı baslık taksam yerler mı
kayserıde olan arkadaslar bı yardım trafıge gıttıgınızde altına yatıp bakıyolar mı egzosa
bugun ılk egzos cezamı yedım9 ay sonra trafıkten men ıznı verdıler yarın sanayıye gıdecem aceba eksozu kapatsam cıkısın orayada bı baslık taksam yerler mı
kayserıde olan arkadaslar bı yardım trafıge gıttıgınızde altına yatıp bakıyolar mı egzosa
arabayi çaliştirıyolar yemezlerbence
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
egos kapalı calıstırsa bıle en fazla ufak bı pıtırtı gelıyo onada patlamıs desem yemezler mı
sımdı sok gıtgerı gel gerı tak bır suru ıs ya
ısın kotu tarafı butun susturucuları tekrar tak sok yapmam gerekecek
9 ayı yanlış anlamışındır. bir sonraki çevirmede aracı altından alırlarsa hiç şaşırmayacağım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yok 2 gun ızın verdıler yanı salı gunu gıtmem gerekıyo trafıgı yoksa aranma cıkıyomus trafıkten menseytan dıyokıgıtme cevırmelerde tavsan kac tılkı kovala
belkı bı avcı cıkarda tılkıyı vurur
![]()
siteden bi arkadaş var o yardımcı olabilir sana. ibonun telefonu bul. bilen arkadaş varsa sana pm atsın. gitmene gerek kalmadan yardımcı olma ihtimali çok yüksek.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
neden egzozu söküp takmak zor geliyo anlamıyorum ? orj egzoz sisteminize dokunmaz baştan sona yeni bişekilde yaparsanız bukadar sıkıntı yaşamazsınız ?? ben 3 kere sök tak yapmıştım bu şekilde....
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
154 lıra yazdılarıbrahım kım kı ya nası yardımcı olacak ole bırı varsa hemen ırtıbata gecıyım kufurbaz haydonun dedıgı gıbı vay benım anam babam senın da... gını yırım gel ıcerı
![]()
![]()
bız genelde ara borulara ellemeden sadece son susturucuyu orjınale cevırıp gıdıyoz adam bı bakıyo calıstırıyo hafıf gaz ver dıo zaten az bı pıtırtı yaptımıda ona bısı demıo orjınal egzoz abı kac senelık ıcı bıtmıs artık dıosun tamam hadı gıt dıo antalyadaegzozdan cok cevrıldım hıc ceza yemedım ama yıyen arkadaslarıma oyle yaptık
![]()
bende de var aynı sıkıntı yaaa yardımcı olabilecek kim var hiç uğraşasım yok muayene ile ancak sadece orda arabayı çalıştırıp bakıyorsa sıkıntı yok ama altına bakarsa dümdüz borubana komple muayene oluyo demişlerdi...
Aynı şey çok geldi başıma. Hiç sökmedim eksozu, susturucuyu taktım gittim emniyete hallettim bi şekilde. Şansını dene olmazsa değiştir eksozu öyle git.
bakalım artık bende ole bıseyler yapacam ama benımkınde en basta katalızatorun bos kutusu var sonrası komple duz boru en sonda elektrıklı egzosum var onu sokup egzoscudan emanet bı susturucu taktırıp gıdıyım ordada polıse dıyım aldıgımda boleydı susturucu yoktu abı taktırsam 450 tl tutuyo param yok neyle taktırıyım falan olumune bı saxo cekıyımbelkı ınsafa gelır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)