pug var bizde çok akıllı :)
Printable View
pug var bizde çok akıllı :)
Rotweiller öneririm bende..
Gerçekten merhametli uysal evcimen hayvanlar çocuklarla da gayet iyi iletişim kuruyorlar diye biliyorum ama :)
jack r. beagle tavsiye etmem haddinden fazla hareketli köpekler, ben bekar bir erkek olarak ingiliz bulldog tercih ederdim ama evde hanım ve çocuklar olunca işler değişiyor, boyut olarak anladığım kadarı ile evde bakılabilecek bir köpek istiyorsunuz bunun içinde büyük türleri eledik kısaca ufak kısa tüylü fazla agresif olmayan çocuklarla anlaşabilcek bir köpek türü bakıyoruz
burdan da isteklerini bir işaretle istersen belki kafanda farklı bir tür de ortaya çıkabilir
Doru Kpek Seimi, En yi Kpekler - Evcil Kpekler
son olarak aynı anne altından olsa bile her köpeğin karakteri farklıdır köpeği seçmeyi bilen biri ile giderseniz oda orda yavruya uygulayacağı çeşitli testlerle uygun karakterdeki hayvanı almanıza yardımıcı olacaktır
+son hayvanların alınıp satılmasına biraz karşıyım musait zamanınız olursa barınaklarada bakmanızı tavsiye eder veya yönlendirebilirim
bulldoglar osuruyor geğiriyor filan sıkıntı olmasın abi :D belgeselde izlemiştim ordan biliyorum
büyük köpek alabiliyorsanız old english sheepdog :D, hayatımda gördüğüm en güzel yaratık (besledim ve sonunda onun rahat edebileceği bir çiftliğe verdim )inanılmaz çocuk seviyorlar ama büyük işte ...
köpek almayı düşünürseniz cinsi öenmlidir tabiki ama hayvanlarher ortama ayak uydururlar nasıl yetişirlerse öyle yasarlar eğer köpek düşünrseniz üye oldugum gruplarda bedava cok sayıda köpek war hediye edilen ama illada cins istiyorsanız labrador derim If you like cute dog & baby stuff, you'll love this.... - YouTube
valla cins tercihiniz ne olacak bilemem ama eşinizin temizlik için mutlaka alacağı süpürge dyson animal pro olacaktır. extra bir maliyet daha :)
Dyson DC32 Animalpro elektrikli süpürge | Dyson.com.tr
En ucuz DYSON DC 32 ANIMAL TEKNOLOJİSİ SÜPÜRGE fiyatları 6 farklı fiyat cimri.com'da
pug da fenna horluyor :D
Golden uygun olur diye düşünüyorum ben. :) Ya da çin aslanı ?
Kimse önermemiş ama benim cane corso 'm var ve çocuklarla iletişimi ve anlaşması harika.kısa tüylü ve çok tüy dökme problemı de yok tek sorun yanında siz olmadan yabancılarla iletişimi :)
beagle kesinliklee tercih edilmeliii duyduguma gorede cocuklarım gelışımınde etkenlerı oluyormuss..
Boo'lar 2250-2500 Euro arasinda fiyatlari ve turkiye'de bulmak cok zor.
beagle'la 1 saat geçirmişliğim var:D 2-3 çocukla yavru beagle oynarken izledim, sadece şunu söylicem çocuklar köpekle değil köpek çocuklarla oynadı:D şiddetle beagle tavsiye ediyorum:)
benim gönlüm hep ama hep golden'dan yana tabi o ayrı:)
Golden falan olabilir ama tüy dökmesi sonucu evde de bebek olduğundan pekte sağlıklı olabilceğini düşünmüyorum. Bence en temizi küçük ırklı tüysüz bebekle iyi geçinicek apartman dairesinde oturuyorsan sıkıntı yaratmıcak bir köpek diye düşünüyorum. İngiliz bulldog benim tercihim.
Wheaten Terrier yada Lakeland Terrier bulabilme şansımız varmıdır acaba ya.(beyaz)Çok şirinler.Nağmıdeğer idefix :D
Ek olarak büyüklük sorun değil ise danua beslemenizi tavsiye ederim.Çok uysal ama bir o kadarda büyüktür.Gecen sene arkadaşımın danuası öldü fakat hayvan ömrü boyunca toplasanız 20 kere havlamamıştır heralde.Çocukları çok sever.Kardeşinin üzerine binip dolaştığını hatırlarım hala.