teşekkürler, inceledim ve ellerinde bir kaç yavru var. akşama erken çıkabilirsem gidip görüşeceğim. inşallah fotolarını da ilk sizinle paylaşırım.
Printable View
konudaki misafir tahmin ettiğim kişiysen çağrı yap :)
Köpek aldınız mı acaba akşama bakcağınızı söylemiştiniz?
Hayırlısı olsun ama çok merak ediyorum. Geçen sene golden aldım çok zaman ayıramadığım için birisine verdim. Yaklaşık 2 buçuk aydır ingiliz bulldog'u hayranlığı yaşıyorum youtube'da falan her türlü videolarını izledim almayı çok istiyorum ama yine bakamama korkusundan uzak duruyorum. Can sonuçta bebek gibi ilgi isticek
istediğiniz her ırkı iyi fiata temin edebilirim bursadan bakan varsa mama ve diğer ihtiyaçlar için yardımcı olabilirim
benim sana önerim rottweiler olabilir ben 4 yıldan beri besliyorum oğlum rocky her konuda memnunum gereksiz havlamaz görüntü olarak ürkütücüdür herkez yanına yanaşmaz akılı söz dinleyen eğitimi kolay bi köpektir ama iyi güzel cinsi bulmak zordur, ben rocky almadan önce senın gibi çok araştırdım aklımda 2 cins vardı bırı roy diğeri kangaldı ama rocky görunnce bütün fikrim değişti hatta cesaret gösterip 1,5 yaşında bı rottweiler aldım veterinerım bile bana kızdı bu yasta rot alırnırmı die ama inan çok memnumum kesinlikle tavsiye ederıim bide rottweiler dısında tavsiyem daha güçlü ama sakin presa canario öneririm benim rocky resmini koydum o lınkden belkı üçretsiz yavru bulabılırsin.
http://www.turkrotts.com/v1/r/147-20101105232913.jpg
Arkkadaslar merhaba. Uzun suredir yavru kopek almak istiyordum. bugun bir arkadasima ugradigimda 2 tane yavru kopek vardi ikisini de cok begendim.
ogrendigim kadariyla yaklasik 40 gunkukler anneler av kopegi.
fakat bavalari ayri.
erkek olan pitbull, disi olan rott. ikisi arasinda kaldim. siz ne dersinuz
seçenekler arasında yok ama bence bir dost olarak görülebilecek en iyi köpek: golden retriever
Konuyu bir hortlatıyım dedim. Baya uzun zamandır bir pug edinmek istiyodum annem yıllardır istiyor. Diğer köpeğimiz kıskanır diye tereddüt ediyordum ama pug evde takılcağı için sıkıntı çıkmaz sanırım. Besleyenler varsa nedir ne değildir nasıl huyları vardır bu hayvaların. Kime sorsam çok sakin zararsız pek havlamıyor diyor ama bide size soriyim dedim.