Yikatdim daha dun onceki halinden daha pis su an arababidahada yikatmam havalar duzelene kadar kisin disi ne kadar kirli olursa olsun ama ici de kirlendigi an direk ic dis yikatirim
![]()
Yikatdim daha dun onceki halinden daha pis su an arababidahada yikatmam havalar duzelene kadar kisin disi ne kadar kirli olursa olsun ama ici de kirlendigi an direk ic dis yikatirim
![]()
Turizm sektöründe Hollanda da Amsterdam da calısan bir arkadasım var. Burada 1500-2000 lira arası gezen maaslar, orada en az EU bazında ve tek basına yasadıgı evi gösterdi .. Otur ağla .. Burada iyi bir semtte apartman dairesine verilen kiraya su elektrik fln dahil olarak para ödüyor..
Ah güzel ülkem ah ..
bende kapalı otoparkta ufo ile wax atıyorum.Pek sıkıntı değil otopark sabit 12 derece + 1 metre uzaklıkta duran ufo var.Yanlız değilsiniz.
ellerimin uyustugunu bılırım arabayı yıkarken trabzonun aralık ocak soguk yapmaz fazla subat martta g.t keser yani o derece.ellerımın uyustugunu bılıyorum buz gıbı havada arabayı yıkayıp o bezi sıkmaktan ıgrenc bıse yok emın olun![]()
Abi ev fevkalade süper,TR'de öyle bi evim olsun TechTurkey adı altında güzel bi party düzenlicem.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hocam haftada en az 2 gün yıkıyorum havalar nasıl olursa olsun ....
Fakat süremiyorum kardeşim batıyoooo ne yapayımmm.....![]()
Yani kışları çok eskisi kadar yıkamıyorum ama açıkçası düzgün ve daha ılıman havalarda sitede toplu yıkamalı waxlı ayin yapıyoruz.
İlk tasındıgımda ne araba yıkıyon vs. diye bir kaç komşuyla kapıştım,ardından yönetimden birini hortumla kovaladımogünden beri kimseden ses yok
Zaten artık diğer blok ve benim blokta bir kaç müridimde oluştu
Ama son 1 aydır hemen hemen araba hiç yıkanmadı en son yetkiliden çıkarken yıkamışlar ama zift vardı üzerinde resmen galiba gaz ile yıkamışlar. Araba kirlenmiyor anlamadım. Yağmurda var bu aralar , kendi kendini temizliyor.
işe gittiimde hep avm otoparkında durduğundan arabam bende kar yağmur çamur farketmezsisin temizliyorum
tek değilsin![]()
bu arada evi gerçekten çok uyguna almışsınz
tr yaşayıp orda ev alma şansımız varmı ? proseduru nedir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Havalar leş diye aracı yerinden kımıldatamıyorum. Su tutsam su atacak yer yok çeşmeler donmuş oto yıkamacıların da çalışası yok. Yıkasam anında çamurlanacak yerler vıcık vıcık. Sıkıntı yaratıyor arkadaş.
2 gün önce arabayı komple iç dış kuaföre verdim tertemiz çıktı haftada en az 4 günde yıkatıyorum yanlız değilsin dostum
Konuya bakarken babam geldi,baktı. Kim bu ne yapıyor dedi. Yusuf abi bu baba, istanbuldan arkadaşım, amerikada calışıyor arabasını yıkıyor o sogukta dedim, durdu . düşündü..ve...
- Hmm,eli değmişken 2-3 amerikalı yıkasın, 92'de amcangille tatilde 2-3 tane balık yakalamıştık, pis kokuyorlardıdedi .
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)