bende istediğin modelin sarı olanı var arkadaş resminide koymuş zaten 2. 3. postta aynısından olması lazım. Üstünde ufak tefek çizikleri var ama yıllardır kullanmıyorum. İstersen 80 TL ye veririm işin görülsün.
Printable View
bende istediğin modelin sarı olanı var arkadaş resminide koymuş zaten 2. 3. postta aynısından olması lazım. Üstünde ufak tefek çizikleri var ama yıllardır kullanmıyorum. İstersen 80 TL ye veririm işin görülsün.
teşekkür ederim sağolun ama sıfır alsam daha içime sinecek gibi :)
bu arada o model de kesin karar kıldım %99 diyebilirim :)
acaba o gözlük polarize camlı mı kafama o takıldı
7 yazdır amcamın gözlükçü dükkanında çalışırım ve bu konuda birazda olsa tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum.
Güneş gözlüğü asla ucuzuna kaçınılcak veya sadece aksesuar olarak görülcek bir eşya değildir diye düşünürüm. Kısaca çok fazla para vermeden iyi bir gözlük sahibi olayım derseniz önerim EXESS marka İtalyan malı güneş gözlüğüdür. İtalyanlar bu işte en öndedir. Polorize olmasına dikkat ediniz hatta polorize olmayanını almamanızı öneririm. He kaliteli bi gözlük derseniz PERSOL'ü tek geçerim. Gözlükçüde satılan her mal iyi değildir piyasada her sektörde olduğu gibi gözlük sektörünede çinliler el atmıştır. Biraz uzun oldu ama yanlışımız varsa affola
teşekkür ederimm dediiniz gibi göz konusunda ucuza kaçmamak lazım bu gözlükte karar kıldım
http://i.ebayimg.com/t/New-Tommy-Hil...8hw~~60_57.JPG
Tommy Hilfiger TH-1005/S-UOH9A
sizce bu polarize camlımı
Sanmıyorum polorize olsa camında bir P amblemi veya saplarının iç kısmında polaroid yazısı olurdu gördüğüm kadarıyla öyle bir amblem yok yinede alırken incelemek gerek veya polorize testi var ( çıplak gözle ve polorize olmayan gözlükle bakıldığında bişey görülmez , polorize gözlükle bakıldığında genelde balık görülür ) :D
Vay arkadas banada lazim ama pasta cilami gozlukmu:D gerci bnde jack jones in gozlugu var cok nadir takarim disarda takmayi sevmem isimi goruyor taktigim surecede gozumu agirtmiyor
hmm sağolun peki polarize ne gibi bir avantaj sağlar ? olmazsa olmaz birşeymidir ?
Polorizeyi genelde uzun yol şöförleri tercih ediyordu. Polorize güneşli havalarda yollardaki parlaklığı engeller,güneş yansımalarını minimuma indirir, bide polorize olmayan gözlükle güneşli havalarda tünel vb. gölgelik alanlara girişte karanlık görme problemi yaşarsınız.
peki sağolun bu polarize olayı kafama takıldı beğendiğim model polarize camlı değil çok farkeder mi sizce alınmayacak kadar :)
Önce gözlük içine sinsin kullanmayacağın gözlüğün polorize olmasının hiç anlamı yok. Yakıştığına inandığın polorize camlı gözlük olursa tadından yenmez, olmazsa da olur yeter ki içine sinsin.
m3t0
teşekkür ederim bu gözlük sindi içime rayban ın bir modeli var ayna camlı damla modelden ama gözümü tam sarmadı o etraftan ışık alıyordu bu tommy tam sardı
oz racıng
benim de çok hoşuma gitti gözlük , öncelikle şunu söyleyim internetten almayı düşünmüyorum.
forum istanbul avmdeki gözlükçü de denemiştim 612 ira fiyatı var ama %20 gibi bir indirim yapıyorlar
Gözlük sezonu yeni başlıyor, haliyle fiyatlar yüksek. Bence sor soruştur fiyatı, ama büyük yerlerde fiyat daha düşük olacaktır. Örn. ( göz grup, atasun, şişli optik v.b)
GÖZ GRUP isimli gözlükçüden bakmıştım :)
Bide küçük esnaflardan fiyat al. Onlarda fiyat ne kadar bi karşılaştır.
küçük esnaflara da baktım pek o modellerden yok çakma gibi ürünler var
benim tavsiyem rayban 3362 004/58 kodlu polarize gözlük. Kesinlikle ve kesinlikle polarize gözlük tavsiye ederim. Özellikle araba felan kullanırken 2 adım öndesin Cok rahat oluyor. İnanmıyacaksın yağmurlu havada araba kullanırken bile görüş mesafen artıyor polarize gözlük ile. Bende 500 Tl gibi bir rakama almıştım. Memnunum ama. Çizik dahi yok özenle kullanırım. Doğu bank ın 1. katında da gözlükcüler var. ordan piyasaya oranla daha ucuz gözlük alabilrsin. Yolun düşerse bakmanı tavsiye ederim.
teşekkürler sizinki de güzel bir gözlükmüş
bu polarize olayı kafama takıldı , ray ba ın aynaı modeli polarize çünkü ve araba kullanırken lazım olcak bana
polarizeyi taktığında renkleri ayırt edebiliyorsun. Normal gözlük gibi kapkara yapmıyor. Ama ışığı da kırıyor. Çok tatlı çok harika biz gözlük cesidiridir. Yanlız şuna dikkatini çekerim polarize bir cam türüdür. Yani aynı modelin polarize olanıda vardır olmayanıda. rayban larda sitesinde bakarken Yanında p yazanlar polarizedir. polarize cam ayrı bir özellik olduğu gibi ücreti biraz arttırır. Mesela aynı gözlüğün polarize olmayanı 350 tl ise polarize olanı 500+ TL dir. Aynı gözlük aynı cercervede cam yüzünden fiyat artar. Ama bence bu fiyata değer. Benim gözlüğümü bir çok holywood ünlüsü kullanıyor. meşhur 3025 damla modelinin biraz daha makyajlanmış haliidir. Damla modeli herkezde olduğundan bende bunu aldım. memnun um yani.
http://www4.images.coolspotters.com/...es-gallery.jpg