teşekkür ederim :)
büyük ihtimal tommyi alcam gibi ama bu polarize işi kafamı karıştırıyor :P
Printable View
teşekkür ederim :)
büyük ihtimal tommyi alcam gibi ama bu polarize işi kafamı karıştırıyor :P
Hazır aklıma gelmişken yazayım dedim. Bundan 1 ay önce bende bi araştırma yapmıştım..
Raybanın yeni modelleri gayet hoş ve kullanışlı. Benim size önerim siyah carbon çerçeveli olan modeller. Kahverengi cam ile tamamlanabilir.
teşekkürler ray ban ın modellleri de çok güzel hem de polarize ama o tommy kafama takıldı :p
bir an önce al sezonu geliyor fiyatları yükselmeye başlayacak. hemde aklına başka modeller girerse alman daha da zorlaşır. Ben almadan önce 10 a yakın modeli inceledim. daha da artacaktı. En sonunda gittim aldım. Daha bakmıyorum kimde ne var ne yok. Kendiminkini kullanıyorum bitti. :D
Küçük bir anım: Ray Ban'ın polarize bir gözlüğünü kullanıyorum, ilk polarize gözlüğümdür. Geçtiğimiz yaz bir gün aracımlayken tam karşıdan olmayan bir açıdan gösterge tablomdaki otomatik vites konumunu belirten led ekrana baktığımda hiç bir şey görememiştim, anlık bir panik oldum acaba ekran mı bozuldu filan diye açı değiştikçe konum harflerini görmüştüm ve şaşırmıştım. Gözlüğü çıkardığımda ya da polarize camlı olmayan diğer gözlüğümle aynı şekilde baktığımda sıkıntısız görünüyordu ekrandaki konum harfi.
polarize cam ile telefon ekrani görmekte sıkıntılı
konusu varken yenisini açmak istemedim. dün bir kaç avm de bu gözlüğü aradım ama herkes bitti bulunmuyor diyor. diğer modellerine baktım aklım bunda kaldığı için hiç içime sinmedi. police pilot modeli diye geçiyor. bildiğiniz gördüğünüz yerler var mı? bir haftadır araştırıyorum online alışveriş sitelerinde de bulamadım.
http://c1206.hizliresim.com/y/6/7jqy1.jpg
timur abi bugün akmerkezde gözlükçülere bakarım varsa haber veririm sana
Timur abi akmerkez alt katta atasun dahil 4 gözlükçüye sordum yokmuş nispetiye cad.gözlükçüye sordum ordada yokmuş aytar caddesinin başından sonuna kadar gittim oralardada gözlükçü yokdu :(
memlekete geldi mi acaba?
TAG Heuer Avant-Garde
yaz geliyor konuyu hortlatim varmı bu sene favorileriniz
LV Evidence Millionaire onlar daha iyisini yapana kadar gerçekten daha iyisi yok :cool:
rayban damla abi .fix :)
tom ford olabilir...
Versace 4179 aldim su an icin cok memnunum.