Çok keyifli olur o zaman.
Printable View
Çok keyifli olur o zaman.
beğenmedim ne yalan söyleyim.
Çok güzel yaaa bayıldım M paket Mavisine. Nasıl yapsak alsak bunu :D
ben çok beğendim m paketi ap ayri bi dünya zaten acaba 5 kasadaki gibi 5-6 bin euromu farkedecek normal pakede göre. öyle bile olsa 55K euroya bu sınıfta alınabilecek bu güzellikte başka bir dizel araç yok. Hiç düşünmeden alınır toruna bırakılır:d
estoril M paketi herşeyiyle çok güzel çok satar bence =) 115.489 3.20d fiyatı 5 lirada M paketi olsa off diyorum.
Kısmetse Kırmızı 320D M Sport gelicek birtane:) E90'a göre daha kaliteli bence ama hep söylerim BMW'de silindir hacimleriyle model isimleri birbirini tutmamaya başladığından beri bir garip geliyorlar bana. 328i 2.0 :D
+316D(1.6) ve 318D'(2.0 143), 320ED(2.0 163) 335i'de var ama Türkiye'ye gelir mi bilemiyorum.
Öyle irşey olursa cidden tambilimoyurm ancak bir ilk bile olabilir herhalde, ama buda zamlardan dolayı. Demekki Bmw kendi karından vazgeçicek. Enteresan ama örnek bir davranış eğer gerçekse müşterisinin mağduriyetini gidermek adına böyle bir yol izlemesi.
Bencede aynen öyle, büyük ihtimal ileride o motorda gelebilir. Çünkü şu şartlarda vergi dilimine göre en uygun f/p o motor verir. Ayrıca sonradan zaten motor ve donanımlar artıyor galiba. Çünkü 1 seriside daha az motor seçeneği ile geldi ancak haziran'dan sonra artacağı söyleniyordu.
Harika ve birde yakıt gerçekten böyleyse harikulade.
Yani aynı şeyi söylüyoruz esasında
Atıyorum aracın baz vergilendirme öncesi fiyatı 30.000 euro Ötv oranı ile bu fiyat yaklaşık bu araç 49.500 50.000 euro gibi bir rakama geliyor yamulmuyorsam. Önceki rakamında ötv den dolayı bu araç misal 47.000 euroya geliyorsa burada yukarıda arkadaşın dediği baz fiyat 30.000 eurodan muhtemelen işte 28.000,28.500 euroya çekildiyse bir nebze ötv den dolayı arada çıkan yeni farkın absorbe edilmesi amaçtır. Çünkü gerçekten bir önceki kasa e90 3 serisinde 1.6 çok iyi satış rakamları yakaladı özellikle makyaj sonrası kampanyalarıyla vs.
Bmw'nin yada piyasadaki herhangi bir firmanın satış yaptığı bir ülkedeki vergilendirmeden bir kazancı yok. Türkiye'deki değişen Ötv oranlarından dolayı bu hareketi pazar payı kaybetmemeyi amaçlayarak yaptığını düşünüyorum ve eğer durum gerçekten yukarıda bahsettiğim gibiyse kendi karından peşinen vazgeçiyor pazar payını kaybetmemek adına. Çünkü bu durumda birim başına kazancı azalsada yinede piyasa pastasından kaybetmediğinden satış oranı vergilendirmeden dolayı ortaya çıkacak duruma göre daha iyi olucak. Haa ne olucak misal 10.000 araç değilde aynı dönem içinde 12.500 araç satınca daha önceki karını sağlıyacak. Sanıyorumki Bmw gibi bir marka için Türkiye pazarındada pazardan aldığı payda önemlidir, ondan eğer böyle bir hareket yapıyorlarsa mantıklı düşünmüşler, uzun vadede.
Evet bu yol da mantıklı, sürümden kazanmak. Gerçi BMW'nin, TR pazarında sıkıntısı yok. Adamlar çatır çatır satıyor. Eskiden Green market daha çok giriyordu. Şimdi daha denetimli sanırım Green işi. Onun için BMW rahat. Zaten daha önce mesajımda dediğim gibi, biraz daha pahalı olsa adam direk 5 serisi alır biner. Bir de yeni 1 serisindeki 1,6 Turbo motorlu 3 seri de olursa satışlar patlama olur...
Net fiyati buldum, 320d Sedan, 22.900 EURO'dan giris yapiyor. Uzerinde OTV + KDV biniyor. Otomatik vites, dijital klima, park-yagmur sensoru vb. ile 53bin euro oluyor.
Buna ek sunroof, bixenon vs. bi kac oyuncakla 63bin euro olabiliyor. M paketsiz.
Buraya 22900'den giren aracin Almanya fiyati 31700 euro'ymus bu arada :)
Almanya fiyatından soksalar hayal kurucaz demekki, ne kadar saçma bir vergi sistemidir yahu, %130 :)
Estoril M pakete bayıldım bittim :)