User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Yeni BMW F30

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok keyifli olur o zaman.

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok keyifli olur o zaman.
    Çok satar.
    セルカン+レーラ=愛

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beğenmedim ne yalan söyleyim.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel yaaa bayıldım M paket Mavisine. Nasıl yapsak alsak bunu
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben çok beğendim m paketi ap ayri bi dünya zaten acaba 5 kasadaki gibi 5-6 bin euromu farkedecek normal pakede göre. öyle bile olsa 55K euroya bu sınıfta alınabilecek bu güzellikte başka bir dizel araç yok. Hiç düşünmeden alınır toruna bırakılır:d
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    estoril M paketi herşeyiyle çok güzel çok satar bence =) 115.489 3.20d fiyatı 5 lirada M paketi olsa off diyorum.
    feel is everything

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kısmetse Kırmızı 320D M Sport gelicek birtane E90'a göre daha kaliteli bence ama hep söylerim BMW'de silindir hacimleriyle model isimleri birbirini tutmamaya başladığından beri bir garip geliyorlar bana. 328i 2.0
    +316D(1.6) ve 318D'(2.0 143), 320ED(2.0 163) 335i'de var ama Türkiye'ye gelir mi bilemiyorum.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bu sadece 2 motor seçeneği ilemi gelecek,ileride herhalde baska motorlarda eklenir???

Baz fiyatı nasıl olur kimbilir vergiler sağolsun.

e90 da 1.6 ları baya ciddi satmıştı, pazar payından o dilimi kaybedicekler bence.
    giris fiyatini BMW, Almanya'dan bile ucuz tutup 29bin euroya cekmis sanirim, vergilerle 49-50 bin euro 320d.. guzel dolu bi 320d 65bin euro oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2lt 245hp

BMW için etkileyici
    bmw ve turbo olması daha ironik..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bu sadece 2 motor seçeneği ilemi gelecek,ileride herhalde baska motorlarda eklenir???

Baz fiyatı nasıl olur kimbilir vergiler sağolsun.

e90 da 1.6 ları baya ciddi satmıştı, pazar payından o dilimi kaybedicekler bence.
    türkiyeye 1.6 turbo seçeneği olsa (minilerdeki motor), fena ötesi satar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    giris fiyatini BMW, Almanya'dan bile ucuz tutup 29bin euroya cekmis sanirim, vergilerle 49-50 bin euro 320d.. guzel dolu bi 320d 65bin euro oluyor
    Öyle irşey olursa cidden tambilimoyurm ancak bir ilk bile olabilir herhalde, ama buda zamlardan dolayı. Demekki Bmw kendi karından vazgeçicek. Enteresan ama örnek bir davranış eğer gerçekse müşterisinin mağduriyetini gidermek adına böyle bir yol izlemesi.

Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyeye 1.6 turbo seçeneği olsa (minilerdeki motor), fena ötesi satar..
    Bencede aynen öyle, büyük ihtimal ileride o motorda gelebilir. Çünkü şu şartlarda vergi dilimine göre en uygun f/p o motor verir. Ayrıca sonradan zaten motor ve donanımlar artıyor galiba. Çünkü 1 seriside daha az motor seçeneği ile geldi ancak haziran'dan sonra artacağı söyleniyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle irşey olursa cidden tambilimoyurm ancak bir ilk bile olabilir herhalde, ama buda zamlardan dolayı. Demekki Bmw kendi karından vazgeçicek. Enteresan ama örnek bir davranış eğer gerçekse müşterisinin mağduriyetini gidermek adına böyle bir yol izlemesi.
    Kârından vazgeçmek değil de. Eğer yüksek olursa burdaki ötv+kdv ile çok daha yüksek fiyat çıkabilir diye yapılan bir anlaşma da olabilir... Yüksek olursa da insanlar biraz daha para koyar 5 seri alırım dememeleri için yapılmıştır.
    セルカン+レーラ=愛

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika ve birde yakıt gerçekten böyleyse harikulade.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kârından vazgeçmek değil de. Eğer yüksek olursa burdaki ötv+kdv ile çok daha yüksek fiyat çıkabilir diye yapılan bir anlaşma da olabilir... Yüksek olursa da insanlar biraz daha para koyar 5 seri alırım dememeleri için yapılmıştır.
    Yani aynı şeyi söylüyoruz esasında

Atıyorum aracın baz vergilendirme öncesi fiyatı 30.000 euro Ötv oranı ile bu fiyat yaklaşık bu araç 49.500 50.000 euro gibi bir rakama geliyor yamulmuyorsam. Önceki rakamında ötv den dolayı bu araç misal 47.000 euroya geliyorsa burada yukarıda arkadaşın dediği baz fiyat 30.000 eurodan muhtemelen işte 28.000,28.500 euroya çekildiyse bir nebze ötv den dolayı arada çıkan yeni farkın absorbe edilmesi amaçtır. Çünkü gerçekten bir önceki kasa e90 3 serisinde 1.6 çok iyi satış rakamları yakaladı özellikle makyaj sonrası kampanyalarıyla vs.

Bmw'nin yada piyasadaki herhangi bir firmanın satış yaptığı bir ülkedeki vergilendirmeden bir kazancı yok. Türkiye'deki değişen Ötv oranlarından dolayı bu hareketi pazar payı kaybetmemeyi amaçlayarak yaptığını düşünüyorum ve eğer durum gerçekten yukarıda bahsettiğim gibiyse kendi karından peşinen vazgeçiyor pazar payını kaybetmemek adına. Çünkü bu durumda birim başına kazancı azalsada yinede piyasa pastasından kaybetmediğinden satış oranı vergilendirmeden dolayı ortaya çıkacak duruma göre daha iyi olucak. Haa ne olucak misal 10.000 araç değilde aynı dönem içinde 12.500 araç satınca daha önceki karını sağlıyacak. Sanıyorumki Bmw gibi bir marka için Türkiye pazarındada pazardan aldığı payda önemlidir, ondan eğer böyle bir hareket yapıyorlarsa mantıklı düşünmüşler, uzun vadede.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bu yol da mantıklı, sürümden kazanmak. Gerçi BMW'nin, TR pazarında sıkıntısı yok. Adamlar çatır çatır satıyor. Eskiden Green market daha çok giriyordu. Şimdi daha denetimli sanırım Green işi. Onun için BMW rahat. Zaten daha önce mesajımda dediğim gibi, biraz daha pahalı olsa adam direk 5 serisi alır biner. Bir de yeni 1 serisindeki 1,6 Turbo motorlu 3 seri de olursa satışlar patlama olur...
    セルカン+レーラ=愛

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani aynı şeyi söylüyoruz esasında

Atıyorum aracın baz vergilendirme öncesi fiyatı 30.000 euro Ötv oranı ile bu fiyat yaklaşık bu araç 49.500 50.000 euro gibi bir rakama geliyor yamulmuyorsam. Önceki rakamında ötv den dolayı bu araç misal 47.000 euroya geliyorsa burada yukarıda arkadaşın dediği baz fiyat 30.000 eurodan muhtemelen işte 28.000,28.500 euroya çekildiyse bir nebze ötv den dolayı arada çıkan yeni farkın absorbe edilmesi amaçtır. Çünkü gerçekten bir önceki kasa e90 3 serisinde 1.6 çok iyi satış rakamları yakaladı özellikle makyaj sonrası kampanyalarıyla vs.

Bmw'nin yada piyasadaki herhangi bir firmanın satış yaptığı bir ülkedeki vergilendirmeden bir kazancı yok. Türkiye'deki değişen Ötv oranlarından dolayı bu hareketi pazar payı kaybetmemeyi amaçlayarak yaptığını düşünüyorum ve eğer durum gerçekten yukarıda bahsettiğim gibiyse kendi karından peşinen vazgeçiyor pazar payını kaybetmemek adına. Çünkü bu durumda birim başına kazancı azalsada yinede piyasa pastasından kaybetmediğinden satış oranı vergilendirmeden dolayı ortaya çıkacak duruma göre daha iyi olucak. Haa ne olucak misal 10.000 araç değilde aynı dönem içinde 12.500 araç satınca daha önceki karını sağlıyacak. Sanıyorumki Bmw gibi bir marka için Türkiye pazarındada pazardan aldığı payda önemlidir, ondan eğer böyle bir hareket yapıyorlarsa mantıklı düşünmüşler, uzun vadede.
    Net fiyati buldum, 320d Sedan, 22.900 EURO'dan giris yapiyor. Uzerinde OTV + KDV biniyor. Otomatik vites, dijital klima, park-yagmur sensoru vb. ile 53bin euro oluyor.

Buna ek sunroof, bixenon vs. bi kac oyuncakla 63bin euro olabiliyor. M paketsiz.

Buraya 22900'den giren aracin Almanya fiyati 31700 euro'ymus bu arada

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW 3 Serisi Sedan : BMW 3 Serisi M Sport Paket

M paket süper gözüküyor ama o direksiyonu pek beğenmedim. Ya da fotoda öyle gerçekte görmedik.
    en iyi direksiyon tasarım harikası e46 ydı bana göre ama bu yeni kasa ve direksiyonu da hiç fena değil açıkçası
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanya fiyatından soksalar hayal kurucaz demekki, ne kadar saçma bir vergi sistemidir yahu, %130

Estoril M pakete bayıldım bittim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Net fiyati buldum, 320d Sedan, 22.900 EURO'dan giris yapiyor. Uzerinde OTV + KDV biniyor. Otomatik vites, dijital klima, park-yagmur sensoru vb. ile 53bin euro oluyor.

Buna ek sunroof, bixenon vs. bi kac oyuncakla 63bin euro olabiliyor. M paketsiz.

Buraya 22900'den giren aracin Almanya fiyati 31700 euro'ymus bu arada
    Çok iyi fiyat. Mecburlar böyle yapmaya.. M paket kaç para acaba ?

Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en iyi direksiyon tasarım harikası e46 ydı bana göre ama bu yeni kasa ve direksiyonu da hiç fena değil açıkçası
    Canlı canlı görmek lazım
    セルカン+レーラ=愛

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)