pinokyo bisiklet ve bmx bisiklet hastalığı vardı.o zamanlar bmx bisikletime pille çalışan fren lambası yapmıştım arkadaşlarıM sıraya girmişti![]()
elektrik elektronik manyaklığı bendede vardı o zaman ama o zamanda kaldı , ilginç butonlara pilli lambalar , arabaların küçük elektrikli motorlarını söküp , bilezik kutusına iple bağlayıp küçük vinçler yapardım,, bide discman cd motoruna denkgelmiştik bi kere , silindirik bi motor...Benim kafadan arkadaşlarla sökerken görseniz , sanki uranyum zenginleştirme tesisi mühendisleriyiz , nası bi heyecan
![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
nfs serilerini (1 den 5 e kadar) oynayabilirmiyiz acaba win7 li pclerde? bi emulatoru bi bişeysi varmıdır?
anneannemler zeytinlik (tepecik) tarafında oturuyolaar. orda bi bakkal vardı gürcan abi. ben daha ilkokula giderken hep oraya gidiyordum. ne kadar antin kuntin şey varsa hepsi ondaydı yok dinamitler torpiller kıskaçıranlar çıtırpıtırlar, bizim evin ordaki bakkallarda yoktuoraya gidince adamın suratında güller açıyodu. zaten sofuydu
![]()
ama en son pavyondan hatun kaçırırken duvarı kırmışlar gazetede resmi vardı o zaman gördüm![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
inşaat tuğlasının içinde torpil patlatmanın zevkini hala özlüyorum. çitalının kuyruğuna jilet takıp alttan dalmak gibisi yoktu. oğlum biraz büyüsün ilk işimiz uçurtma yapıp uçurmak olacak. o anda kesin duygulanır ağlarım.![]()
bu ara bende bişi var konuyu bakanlıklar diye okuyorum
ilan hakkında bilgilendirmeyide insan hakları bildirgesi diye okumuştum![]()
annem beni hafta içi dışarı çıkarmazdı erdal bakkal gibi yalvarırdım herkes çok eğleniodur nolur dieilk büyük bisikletimi sabırla gazete kuponlarıyla almıştık
mahalle takımının kaptanı olmak için 2li maçlar yapardık tek kale hep finalde orçun diye bi çocuğa kaybedip kaptan yardımcısı olurdum![]()
topu olanın takımları belirlediği yıllardı![]()
pazar sabahlarında kahvaltının yanında vazgeçilmez tad
gölgelerin gücü adına derdi basıncı açarak he man reiz herkeze atar gider yapardı
hey gidi
bunu hatırlayanınız varmı![]()
tipitip sakızları vardıne matrak bişeydi o öyle
)
rahmetli şakir amcanın bakkalın yanına koyduğu tekel şişelerini alıp tekrar o na satardık helal etseydi iyiydi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)