Bu kadar naftalinli konu içerisine ben de aklımdaki bir çikolatayı yazayım, dışı çikolata kaplı içi köpük şeklinde sert krokanlı bir çikolata. Adını hatırlayan var mıdır acep?
bir de bizim zamanin buyuklerinin yaptigi birsey vardi
bizim icin harbi kumardi ya amma cekinirdik onlar oynarken
texas tommiks leri uzerine demir para atarlardi
para cizgi roman uzerinden dusmezse alirlardi cizgi romani![]()
hayatımda okuyup bıtırdıgım tek kıtap vardı abı benım pınokyo dıyesım geldı adınıda unuttumulan cıddı adını unuttum AHHAHAHA
- K -
________
Dr.Ecu
elektrik hortumlarından hortum yapardıkeski defterlerden küllah cephane olmassa olmazdı
deli gibi oynardık be
![]()
Birde üçgen şeklinde dik uzun çikolata vardı. Tahtadan sapı da vardı. Kuruyemişçiden alıyordu annem o zaman. Ama adı neydi hatırlayamadım.
Yazlıkta sabahtan midye kabugu toplar kızların önüne atardık,onlarda ojeyle boyar satardık akşam sitenin önünde.nerdeyse her akşam bu tekrarlanır günlük yarım kilo dondurma alcak paramız olurdu sonra kaşıklar ortaya çıkar dondurmanın sonunu getirirdik![]()
40a 25 tahtann uzerıne bı dunya cıvı manavın fılelerınden ufak bı parcayla kale demır parayla mac...
Tornet..
Maceracılık..
Parktakı catılara kım tırmanabılır.
Solo...
Terkedılmıs bınalara 10kısı gırıp bırının hayalet demsyle merdıvenlerden yuvarlanma...
Hergun kafa goz kol bacak yarık eve gelmek annemızın cıgnenmıs ekmegı yaraya bastırması...
Benım cocugumda sokakta buyıcek ogrensın bıraz...
Vorsprung Durch Technik
konuyu kes bee herkes bir özlem içindeymil 37kişi heygidihey yalnız hala kitabın ısmını hatıralamıyorum haha hatta nehir dıye bı kız bana asıktı ona vermıstım kıtabı meger bana sarkıyomus vs sonra arklar solemıstıalakaya maydonoz ama kıtabın ısmını hatırlıcam HAHAHA
- K -
________
Dr.Ecu
O zaman oyuncakları bile inanın daha kaliteydi....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)