) bagzen geri dönmek istiyorum o günlere.. Bi elimde beybuz mahallede serserilik yaparken
![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
benı yazlıkta oglen uykusuna yatırırlardı bıgun hıc unutmam ınadına odadakı halıya ısemıstım hahaha yataga ıllakı herkes ısemıstır yaa![]()
- K -
________
Dr.Ecu
sadece bi kere , 5 yaşındaydım ama saniye saniye hatırlıyorum ruyayı..., ondada
bi konak var güya benim , bahçede ilerliyorum , bi köşede hiç unutmuyorum siyah bi w116 , benimmiş , özel şoför siliyo , ben yanından geçerken selam verio bana, Sora tuvalete giriyorum ve tahmin edilen son
, reel le ruyanın ilk karışma anlarından biri
![]()
kaç kişi ufaklığında bakkaldan birinci sigarası ve kibrit alıp gizli saklı adrenalin patlamasıyla içine çekmeden tüttürürdü? (ilk okul 5 ) daha sonra maltepe meltem vs.vs.
bmx - pinokyo bisilikleti olanlarla çok dşak geçerdik sanki toyota prius bizdekide v8 camaro
tetris
algida callippo
algida banana
algida cup
algida winner
lego
taso
tabakı ışıklı ayakkabılar çıkmıştı basınca carıl carıl yanardı geceleri
yine ozamanlar türeyen bir cips markası içinde 5-10 parça kinex verirdi bende var olan kinexlerime eklemeler yapardım.
ayağa çivi batmaları inşaat kumuna alttan üssten tünel kazarken tünellerin birleştiği yerde kafaya yenen inşaat demiriyle açılan kafa delikleri dikişler pansumanlar
vs.vs.vs dahaa çoookk güzel günlerdi
e60 535d & THE A45 AMG
ben esek kadarken korkup ısemıstım.sonra elıme surahıyı alıp aynı yatakta yatan yegenımı sabah erkenden kalkıp sıkayet etmıstım, ısedı dıye yengemecocuk bosu bosuna dayak yemıstı ya
bmx?
ooo...ben ablamdan kalma pınokyomla gezerdım.zugurt style.bmw ler bıraz daha cıncon ısıydı.hele ortadan kollu 3vıtes bmw n varsa e46 bıle *** yemıs yanı.o kadar forsun olurduhele hele kontrası varsa.aman tanrım.benım arkaya takıp v4 sesı cıkartan yogurt kapaklarım bıle nafıle kalırdı
![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)