Benim için çocukluk resimlerle anlatmak isterim
Resimler biraz çokdur ama ufak boyutludur..
Füze
Kız Kaçıran
Torpil
Çata Pat
Kokoşale
Kalimero
Hakari
![]()
mavi ay vardı parlament sinama kulübü falan süperdi...
Bu kasetli atarileri nerde bulabilirim ?
Gamestar,micro genius gibi isimleri vardı sanırım.Birde aradığım oyunlar micky mouse,looney tunes çok zevkli oyunlardı netten alıcam nerde bulabilirim baktımda pek bişeye rastlayamadım.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
amiga 600 vardı bende ne lotus oynardımbirde kırmızı bir arcade makine vardı direksyonlu üzerinde ekran vardı trrr ses çıkarırdı vitesli araba oyunu.. yere uzanıp saatlerce oynardım.. birde ilk kanma hikayesi 9999999999+1 oyun konsolu
![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ÇITIR PITIR,MANTAR TABANCASI ,KIZ KOVALAYAN, TORPİL,BİDE 3 AYAKLI FÜZE DIYE BİLDİĞİMİZ BİR NEBZE HAYLAZLIK OYUNLARIDA VARDIAKLIMDA KALAN Schweppes gazozları uzun gofretler ve kaymak bunlarıda es geçemicem ...
amiga 500 olmasın bende sensible soccer oynardım feci) balatayı sıyırmışdım bir ara
)
birde arkadaşlarla save dosyalarını takas yapar lig falan yapardık bir nevi bu zamanki manuel online game yapıyorduk![]()
tabi internet falan hakgetire hayal bile edemezdik disketler havalarda uçuşurdu gecenin 2 sinde arkadaşıma disket verip yendim olum senin takımları dediğimi bilirim sabah 8 de arkadaş kapımda dikilirdi al disketi şu takımın ligden düşmek üzere diye kahvaltı yapmadan kurulurdum bilgisayar başına heyt be ne günlerdi
dert yok tasa yok sıkıntı yok ekmek elden su gölden kafa rahat
)
bu arada commodore kasetliydi ve mesela bi bolumden bı bolume kasetcaları calıstırınca baska oyun calısırdı. hala mantıgı kafamda olusmuyor. garıp garıp sesler cıkardı en sonunda yarım saat felan beklerdık, oyun acılırdı :hihi:
bı de ılk cıkan 386dx40 lar mı ne vardı bılgısayar.aletın ramı 1mb tı. hugo calıstırmıya yetmedıgı ıcın komutlar felan yazıyorduk 2mb oluyordu calısıyordu oyun.
1dısketlık oyunlar vardı. 2dısketlıkler cok daha guzeldı. 4dısketler mukemmeldı. 8dısketler muhteesemdı![]()
bılgısayarcıya gıderdık oyun almaya.
10 oyun alırdık 40-50 dısket cektırırdık.zaten lısteyı verıp 3 saat sonra felan gelırdık
ısın en boktan yanı,mesela 8dısketlık xmen vardı.aq oynunun 7.dısketı bozuk cıktı.haydaa sctın ıste o zamantum hayallet offf.. tekrar gıt tekrar cektır vs. kabus gıbıydı
![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
commodore 64 lerde kafa ayarı vardı az ayar için saatlerimi harcamadım.. kasetliydi ama disk driverıda vardı benim vardı ama disk bu normal disket değildi kocaman ince kağıt gibi bir diskdi .. onu satmış commodore 128 almışdım![]()
üç sayfa program dilinde bir şeyler yazıp oyun açardık heyy yavrum hey ne günlerdi.. commodore 128 den sonrada amiga 500 almışdım aslında amigada commodore firmasına aitti yani commodore 500 dü ama memlekette adı amiga 500 ye çıkmışdı bizde öyle biliyorduk yıllar sonra öğrendik commodore olduğunu
commodore amiga 1200 de varmış 500 den sonra ona niyet etmişdim ama pc 286 lar gelmişdi millet bakdım pc lere geçiyor konvoydan çıkma dedim kendine 286 aldım![]()
bu arada atarimde vardı kartuşlu şu 1200 oyunluklardan ne zevkli oynardım bayılırdım ama çok çabuk bozuluyordu 5-6 tane almışımdır.. o kartuşlu atarilerden..![]()
atarılerın en buyuk sorunu kırılgan joystıcklerdı.
kırmızı 2 tuslu olanlar vardı.aman yani.haftabasına kol bozulurdu![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)