Bende gitmedim hiç lan 25 defa yarışa gittik paso hipodrom hatta kime dedim ankara alemini merak ediyorum gidelim diye hatırlamıyorum,
Printable View
bune arkadas muabbet ankaradaymıs bız bos yasıyoz valla :)
Şaka gibi cidden zevkinize hayran kaldım ...
Bu enkazları ivedikte toplamıslar herhalde :D Alayı bırbırınden enkaz.
Memleketime kurban olayım !
Şimdi şurada birisi sayanoradan video fotograf koysa sitede topluca ayaklanma cıkar haftasonu otobüs kaldırır gelirsiniz :D
fatiii eklediğin fotolar kontes di mi hacı epeydir gitmiyom ama unutmamışım oraları :hehe:
bu arada sarı tutku masaj salonu açmış diyorlar :D
çatlak şanzel diyorum.... daha fazla konuyla ilgilemiycem kız arkadaş takipte :D
bak bak bütün alemcilerde çıkıyo ortaya çakallar sizi :D
hacı 10 gün sonra iskenderundayım :D gitmeden bi mektebe götürsene beni :hehe:
bak limitleri zorlarım :D engel tanımam :D
:: Manilya Night Club :: ötesi yok
ben hatayı baştan yapmışım. gitmeden önce bi konu açsaydım keşke:D:D
muştu abi askeriyede birbirimize bakar bakar ağlarız artık:D:D
hahahaha dimi daha o var :D
ama sen şeyide görecen girdikten 1 hafta sonra falan hafta sonu eğlencesi yapacaklar sanatçı gelecek :D aç aç yapacanızz :D bide tiyatro olacak vay akü :D
siz kaça kaç gidiyonuz şimdi ben 91/2 gittim sanırım ama hala acemiyim akü :D
bunlar pert turkler bırde kalıtelı rus mekanlar war :D yakut olsun monamour olsun
normalde siz benim neyiim oluyonuz la çoluğum çocuğum mu torunum mu :D
bu arada ben direk 11. bölüğe gidecem he bilgin olsun yemekhanenin üstünde oluyor alay kom hemen altı büyük kantin var zaten :D
dediğmi unutma her gün için çorap don atlet al yanına :D çorap ince merserize siyah olsun ve yerinde olsam paçalı don alırım pişik olma olasılığın çok yüksek :D
pudra al ama girişte topluyolar eşyaların dibine koy sakla :D hatta sen yarın ara beni detaylı bilgi vereyim sana 0545 910 40 63 :)