abi don atlet çorap aldım. don paçalı zaten:D
Printable View
abi don atlet çorap aldım. don paçalı zaten:D
ashduashd mustu abi parmak lazım olcakmı kankama hah :D
:D:D:D:D:d
tutkuları canem haberler kotu bızım tolga da askerlıgı orda yapmıslar bı yer varmıs 4 gunde 1 mevsım dıyolar kukuyu tuttun haberın ola :D
contes hesabı çok iyiymiş ben daha ole hesap görmedim :) hani cons olmasa tamamda o menüye 2 de cons girince fiyat çok iyiymiş.
yok valla yanlışlık yok :D biz açtırmadan önce pazarlık yapıyoruz. mesela 100 lük atıyorm 150 ye açıyor biz 100 diyoruz. bu şekilde baştan konuşmadan girersen mevzuya direk sıkıntı büyük . 300 lük olursun min.
conslara mesela 20 tl yazıyorlar içkiye yanlış hatırlamıyorsam. kızlarda eli yüzü dügün adamız yanımızda oturmak hoşlarına gidiyor yavaş yavaş içiyorlar.
manilya ya gittim hesapta ödedim
contesde sef garson yusuf vardi haftada bir toplu mesaj atardi telefonlara canim abim ozlettin kendini bekliyorum felan diye :hehe: simdi bacardiye gecmis galiba
abi maşallah tüm camiayı çözmüşün :D
http://img193.imageshack.us/img193/3...0822781498.jpg
Uploaded with ImageShack.us
red light street ankara :hahaha::hahaha::hahaha:
dün önce başkente, ardından da maksime gittik..
başkente daha önceden gitmiştim.. hatun kalitesi düşmüş, mekan fazla dolu değildi.
maksime ilk kez gittim ve girince hayal kırıklığına uğradım.. sanki bir düğün salonu gibiydi içerisi, ambiyans berbattı.. sanırım bir daha gitmem oraya.. hesap olarak başkentten biraz daha pahalıydı..