hiç belli olmaz sağı solu iyi şanslar..
işin zor bol şans valla
Gecen sene subat ayında o zaman kanal d deydı turkıyenın tek bayan motor yarıscısı olarak katılmıstım ve bır konusma yapmıstım daha sonra baska bır programda okan beye sponsor aradıgımı soylemıstım reklam arasında oda bana bu konuda yardımcı olacagını hıc bulamazsak ben olurum demıstı bana sponsor olucak fırma son anda vazgectı ve ılk yarıs 24martta oldugu ıcın ben tutustumm) dun gece okan bayulgene oldukca fazla ben ve arkadaslarım tweet attık ben gormedıgını sandıgım ıcın sureklı yazdım
) o yuzden azarlıycakmıss benıı bugunn oyle soyledıı tabıı esprımı yaptı gercekmı soyledı orasınıı bılemedımm
) ben her ıhtımale karsı programdan once knusucam eger bozucaksan cıkmıyım dıycem
) tam olarak ne uzerıne program olucak bılmıyorum dıger konuklarıda bılmıyorum cunku daha bugun konustuk ama asıl sebep arkadaslarında soyledıgı gıbı benı tanıtıp sponsor bulmamı kolaylastırmak....
lo lo lo
bu okandan herşey beklenirbol şans
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
seninle gurur duyuyoruz iyi eğlenceler su.![]()
Su hanım sizi facebook tan eklemiştim , ismim Mehmet
Konuk olcağınız program için size bol şans dilerim![]()
Kral çıplak formatı bide okanın karşısında sadece siz olucaksınızseyirci olarak katılım var diye biliyorum en azından eskiden Kanal D'de öyle idi iyi şans
![]()
Kendinizi guzel bir sekilde tanitirsaniz Okan Bayulgen'in destegini alirsiniz.Cunku hafta ici abuk subuk muhabbete girmiyor,azitmiyor.Ozellikle sizin gibi bir motorsiklet yariscisini cok destekleyecektir tahminimce.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)