Merhaba arkadaşlar,
dün cam filminden dolayı ceza yazılmış ve not kısmına da, " FİLM CAM İÇİN BİR HAFTA SÜRE VERİLDİ" ibaresi yer alıyor.Cezayı ödedikten sonra yapmam gereken nedir?
Merhaba arkadaşlar,
dün cam filminden dolayı ceza yazılmış ve not kısmına da, " FİLM CAM İÇİN BİR HAFTA SÜRE VERİLDİ" ibaresi yer alıyor.Cezayı ödedikten sonra yapmam gereken nedir?
Biri bilgilendirirse iyi olur arkadaşlar..
Film leri söktürüp Emniyete gitmen lazım. Bir hafta içinde filmleri söktürüp gitmezsen Aracın trafıkden men edılecek.Bizim burda öyle
Anlaşıldı, sökmeden kurtulamayacağız.
Bir tanıdığa fotoğraf çek demişler yeterli bu uyanıkta aynı filmsiz bir aracın fotosunu çekip göstermiş böyle birşey olabilir mi oluyorsa polisine göre değişiyormu
Nerde söktürebilirim filmleri, herhangi bi tuningcide mi sanayide mi, bi de söktürme parası mı vrcz a..
.
Ben bulaşmasam daha iyi, mazAllah cam elimde kalır falan...![]()
araca park halindeyken mi yazmışlar cezayı?
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
O iş zor gibi hocam, sökeceğiz artık ne yapalım![]()
cezayı ödemeden de gidebilirsin ancak arka filmlere kadar sökmen gerekiyor. sökmek için 100 tl filan istiyorlar ancak tırnağınla kazıyarak cart diye çıkıyor filmler. yapışkan kalırsa tinerle sil çıkar. memur bakıyor resim çekiyor filan. senin sadece cam filmindenmiş, bana egzoz + cam filmi combosu yapmışlardı.
Sökmek için 100tl?Yok ben kendim uğraşayım o zaman![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)