tamam emek harcanmış olabilir eyvallah ama ben hiçbir zaman bu aracı beğenmedim.
e46 m3 terk.
edit: ayrıca ben izmir'de böyle bir aracın varlığını görmedim, hangi rüzgar atmış bunu izmirlere?
+1905 bn her acıbademden goztepeye gecerken acaba hala ordamı dıe bakardım bmw servısının aracıydı rengı olsun yapılısı arka şişik çamurluğu olsun o zmna gore tr de alısılmısın dısındaydı ama modası gectı sımdı cok abes duruyo dogru ama hakkını yememek lazım.
buda zamanında bi çok kupa almıştı.
aynen eskiden fiber bambaşka gelirdi gozumuze
bu araca ciddi emek verilmişti hatta ilk zamanları daha güzeldi zaten şuan bayağı kotu durumda gozukuyor
dergilerde sayfalarca yer aldı posterler falan verildi hepbu arabanın hayalini kuran çok insan var
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Eskidende sevmezdim simdide sevmiyorum bu fiberisini bence ozamanda katliyamdi bu arac simdide oyle ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Zamanında abaza arkadaşların tuningle ilgisi olmadıgı halde bu arabaya çıkan manken icin aldıkları sayıdan hatırladım ama masraf ta çok yapılmış bir aracti
mugla / bodrumda görduk yanımdakı arkadas pertten aracı bu sekılde toplayabılmısler sanırım dedıturıstık bır rent car aracı
)
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
izmirde mi bilmem ama her yaz bodrumda görüyorum bu facia'yı.yıllardır kimbilir başına neler gelmiştir heryeri yamuk yumuk duruyo zaten yakındanda...
INFINITE PERFORMANCE
yapıldığı yıllarda bu araç çok iyidi bence fotolar falan pek hoş gelmiyo göze şu an ama ben tuning show da canlı gördüğümde hayran olmuştm çok emek var üstünde rengi falan olsun şu an saçma gibi geliyo göze ama o yıllarda alman tuning dergileri falan alıyodum orda da çok meşhurdu bu uygulama hatta e39 farlı e36 bile vardı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)