motordan hariç bir 10,000 tl daha gidiyor.Swap kitleri ucuza gelmiyor.Amerikadan gelirken bunların daha kargoları gümrükleri vs vs olacak bunlarıda hesaba katarsanız max 10,000 tl harcadığınızda Headerstan egzoza hepsi işin içinden çıkar.
motordan hariç bir 10,000 tl daha gidiyor.Swap kitleri ucuza gelmiyor.Amerikadan gelirken bunların daha kargoları gümrükleri vs vs olacak bunlarıda hesaba katarsanız max 10,000 tl harcadığınızda Headerstan egzoza hepsi işin içinden çıkar.
K-Swap Package Level THREE
Kargosu vs bunun üzerine 1000$ hatta daha fazla binecektir.ama bu kiti aldıktan sonrada işin geri kalanı em emeği ve ustalık.
motoru punishera koymaya para harcamadık.custom ancak filtre kit iyaparsınız![]()
headers kpro 3 lira motor kulakları sensörler 4 lira diye gidiyor.zaten bunları herkes bilior asıl parayı incik boncuk yiyor.
mesela fuel rail almasanız olur orjinali iş görüyor
koyo radyatör almasın kale radyatör alırsın
kpro headers almazsın oem beyin headers kullanırsın
aks custom zor diye düşünüyorum ama denemedik daha önce
ruhsata işletme mevzuu karısık biraz. böyle abidik gubidik şeylere para gidiyor.
motoru hariç koymaya 10 gider
motor kulagıyla akslar kilit parçalar , kserisi yapıosan kpro headers olmazsa olmaz diye düşünüyorum.
o lınkte tek lazım olacak parçalar aks lar
motor kulakları (cnc machıne works)
vites kütüğü vtec2 ıle aynı (ostim)
oem manıfolt
oem enjektörler ve benzin rayı
oem ecu
oldu bitti![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bildiğim kadarı ile crx ler ef kasadan daha hafif iki aracada b serisi swap kolay olur. K swapta Ef kasalarda podya sacını kesip yapanlar flanda var amac motoru geri almakmı yoksa motormu saca değiyor pek araştırmadım ama zamannda bizde ef kasaya b16turbo swap yapcaktık hatta hassport kulakları bile alınmıştı. EF için maliyet biraz artıyo b serisinde. Ama K serisi biraz kasar adamı uğraşmak lazım.Ama keyfli olurdu![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bekara karı boşamak kolay! - Sözün Özü - YouTube
siyasetten küçük bir örnek video ile devam edeyim
Call for prayer
Instagram hesabımız
Elektrik tesisatı? harness? onlar ne olacak.sizin araçta hiç elektrik tesisatı yok.önce obd1 tesisat gerekecekki ktuned tan alacağınız motor içi tesisatı ve harness kısmını kullanasınız.daha benzin pompasına çekilecek kablolar var.oksijen sensörü şu bu. okadar çok iş varki.Vtec2 nin vites körüğü olacağını sanmıyorum vtec2 5 iler.Bu kitin içindeki olmadığı sürece sorun çıkacaktır. inş 5000 TL gibi bir rakama biter bu iş
ıyıcene kafam karıstııı haaa![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Call for prayer
Instagram hesabımız
ben yaparsam zır stock bineceğim
zaten ef için halihazırda swap pakedi yok.
alınacak olanlar akslar ve kulaklar, geri kalan parçaların hepsi burada var.
benzin hattı yapmak iş değil, vites çubukları ve kütüğü vtec2, oem headers bir şekilde uyuyor.
işçiliğini kendimizin yapacağını düşünürsek eğer para gidecek şeyler belli, zaten DENON olmasa hiç girmem bu işeçünkü dıy olarak yapılacak çok şey var cnc lazım
efe sen k-pro vs. swap headers vs demişsin onlar sonradan olacak işler, amaç önce motoru koyup yürütmek diye bakıyoruz.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
bı marakım var bunuda gıderın bakalımm hersey taam swap yapıyourz buda guzel karter yere ne kadar yakın oluyor ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kullandığın cıilover ve yaylara göre değişiyor o ama normaldan 2 cm felan daha aşağıda duruyor belki daha fazla o yüzden arabayı yükseltmek gerekiyor.basık bi şekilde kullanamıyosun.
ama orjinal kendi karter hizasından gözle görülecek ciddi düzeyde aşağıda kalıyor Ef-EG-EK serisinde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)