bırçet benim işimi halledene kadar en birinci kankamsın![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
hepten eror olmus
o zaman beım ısıme gelıyor sen bınemezsınn
tr sartlarına gore ef yada rex k swap yapmak karterı patlatmakta var
pekı benım soyle bır sorum var karterı kesı bıcsek yukseklıgı dusuersek enıne gore custom karter yapılsa kurtarmazmı ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
neyse sanırım sorunun cevabı fazla işçilik olması.
MTM-PROSTOCK GARAGE
merak edenler için kesme biçme bundan ibaret, neden kesildiğide var resimlerde, bu adama hastayım herşeyi kendi yapıyor
88 CRX w/K20A2 - K20A.org .:. The K Series Source . Honda / Acura K20a k24a Engine Forum
MTM-PROSTOCK GARAGE
abi inşallah yazdıgım şeyleri yanlış anlamıssınızdır ben yapıcı olarak yazdım.
siz zaten bu işlerin içindesiniz. yapılmaz zor demiyorum kesinlikle yapılır vakitle alakalı işler.
swap malzemelerin tammı elinde olursa 2 günde marşa basılır![]()
EG yürüyene geçtiğinizde bu kesme biçme işi kalmıyor işte.biz EG ye taktığımızda cuk oturmuştu.aynı şekilde sadece sol (yolcu tarafı) kulak için kaynak işlemi gerekiyor.onuda zaten Swap kit aldığınızda içinde şemasını gönderiyorlar oda zor bir iş.bulutun dediği gibi sadece zaman alacak işler. en çok uğraştıran Elektrik tesisatı.Swap harnesslar kullanıldığında oksijen sensörünü görmüyor beyin.o yüzden kpro gerekiyor o2 Sensör Disable yapabilmek için diye biliyorum.
![]()
makat eg yuruyenı ef oluyormu ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yanlış anlaşılacak bir durum yok ki ortadazaten kullanılacak malzemelerin tamamını toplamadan başlanırsa işe zaman 2-3 katı artacaktır.
ben kendi adıma konuşuyorum b yada k Allah izin verirse ikisinden birini yapacağım, ama gönlüm hep k dan yana, ve tek bir kişi ile olacak iş değil bu, gerekli ekipman vs olması şart, zaten işçiliği dışarıda yapılacaksa eğer k da altından kalkılmaz, ve mutlaka ne yapması gerektiğini bilen kişilerle çalışman lazım kafada soru işareti olmamalı hiç, yoksa çok zor olur.
b koyup yürütmesi malzemeler olduktan sonra sadece 1-2 haftasonumuzu alır okadar basit ef ve rex e b koyması.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)