User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: HTC Sensation XL mi? IPhone 4 mü?

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bu zamana kadar iphone a en çok yaklaşan galaxy s2 oldu

eğer 1000 liraya kadar çıkarsanız galaxy s2 alın

1000 + her türlü iphone

htc falan kesinlikle para vermeyin çok kullanışsız ve kötü her modeli
    tüm yorumun komik ve asılsız.. iphone a ne açıdan en cok yaklaşmış s2.. ? s2 yardı geçti tüm performans testlerinde ..

Donanımda en iyi telefon Samsung
    Kalitede en iyi telefon HTC
    Arayüzde en iyi telefon HTC

iphone bu iki markayla bu 3 katagoride yarışamaz.. yazılımı iyi kullanışı kolay satması kolay havası çok masa telefonu başka bişe degil..
    Anıl Atabey

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm yorumun komik ve asılsız.. iphone a ne açıdan en cok yaklaşmış s2.. ? s2 yardı geçti tüm performans testlerinde ..

Donanımda en iyi telefon Samsung
    Kalitede en iyi telefon HTC
    Arayüzde en iyi telefon HTC

iphone bu iki markayla bu 3 katagoride yarışamaz.. yazılımı iyi kullanışı kolay satması kolay havası çok masa telefonu başka bişe degil..
    budur

oGuZ555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HTC ye *** atan arkadaşlar size sadece gülüyorum biri demişki Iphone bilgisayar HTC telefon yok yaww
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc zaten 220-230lara zor çıkıyo bide kısaltırsan şanzımanı 200 anca yapar şahine binelim daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hız konusunda testlerde izlemişssindir 4s ile galaxy sürekli yarışıyor aralarında sürekli bir yakınlaşma söz konusu kimse üstünlük sağlayamıyor hatta çoğu yerde 4s daha hızlı

kasa kalitesinde umarım aynı fikirdeyizdir galaxy berbat ve çin malı görüntüsü veriyor sadece çok hafif bunu kabul ediyorum ama iphone kadar kaliteli bir gövdeye sahip değil ne yazık ki

ayrıca s2 lerde wifi bağlantı sorunu var bazı modemlerde çalışmıyor berbat ötesi bir durum bence

kullanım olarak zaten androidler genel olarak aynı bu yüzden iphone başlı başına farklı bir alt yapıya sahip htc yi nasıl övdün bu kadar her yeri soyuluyor htc lerin malzeme kalitesini kullanan bilir

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hız konusunda testlerde izlemişssindir 4s ile galaxy sürekli yarışıyor aralarında sürekli bir yakınlaşma söz konusu kimse üstünlük sağlayamıyor hatta çoğu yerde 4s daha hızlı

kasa kalitesinde umarım aynı fikirdeyizdir galaxy berbat ve çin malı görüntüsü veriyor sadece çok hafif bunu kabul ediyorum ama iphone kadar kaliteli bir gövdeye sahip değil ne yazık ki

ayrıca s2 lerde wifi bağlantı sorunu var bazı modemlerde çalışmıyor berbat ötesi bir durum bence

kullanım olarak zaten androidler genel olarak aynı bu yüzden iphone başlı başına farklı bir alt yapıya sahip htc yi nasıl övdün bu kadar her yeri soyuluyor htc lerin malzeme kalitesini kullanan bilir
    3 adet touch dıamond um var bıtanesı bıle soyulup dokulmedi ? aynı markadan bahsedıyor olabılırmıyız ??

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iphone 4umde var htc desire zmde var. Xl cok muhtesem bir cihaz. Bence ikisinden birini alirsaniz pisman olmazsiniz. Daha buyuk ekranli daha kisisellestirilebilir arayuz (ki htc sense arayuzu gercekten.cok muhtesem) daha donanimli bir telefon isterseniz.bence htc. Ama ben cok kurcalamam kullanmasi basit stabil bir telefon istiyorsaniz bence iphone (ki androidde stabillik konusunda kendisini cok gelistirdi). Benim gonlum htcden yana cunku hakettiginden daha fazla ucret isteniyor 4se. Ve htcnin neresinin heryeri kotuymus bir aciklarsa seviniriz.

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sense arayüzünü bir incele derim.. soyulma konusu ise evet doğru desire gibi bir kaç modelinde arka kapağında kauçuk tarzı bir malzeme kullandı ve cogu soyulma yaptı.. öncesinde ve sonrasında sorun yok.. ara modellere bakmayın .. Sensation ile kıyaslayın
    Anıl Atabey

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc telefon olmus epıl bilgisayar
    Htc nin mazeme kalitesi kotuymus epılınki super

Hakaret ederim simdi bilip bilmeden sallamayin
    Htc pda kinqidir yillar onceden milletin aklini alirdim o cihazla
    Ayrica mazemesine b*k atan arkadas Bmw htc iliskisi hakkinda bilgilensin. Veya on cami hakkinda bilgi edinsin
    20cm yukseklikten epıl dusurdugum zaman aha wifi gitti diye telaslaniyor adam kasa masa mort ama Alet kinq yalan yok 8 tane var hala almaya devam Ay lav epıl
    Ama htc al farkli ol aypon bayiyor adami
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

zekirdek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 gün önce sensation xl aldım abim 4s ini sattı aldı dün okulda bir arkadasim daha i phone 4 unu satip aldı.bu demek değil ki i phone kotu.RIca ediyorum i phone a tapan arkadaşlar sensation xl i eline alıp incelesin.önyargılardan kurtulup yeniliklere açık olmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apple olmasaydı ne galaksi olurdu ne htc olurdu ....
    2007de iphone çıkınca , telefon mantığı değişti resmen.
    iphone en iyisi, almalısınız bence
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ygtkrmdnz

Tam bir apple fanboy sun bunu bil.

İphone4 e yaklaşan telefon değil galaxy s2, sollayıp geçen telefondur.

Htc nin malzeme kalitesine laf etmişsin de, elimde 2 senelik htc touch var, etrafımda da htc kullanan yeteri kadar insan var, yukarıda da yazıldığı gibi, genele pay biçme, 1-2 modelde olur o.

He malzeme kalitesi kötü htc'nin tamam kabul ettik, o telefonlarla yakın senelerde piyasada olan İphone 3g lerde ki çatlama olayı nolacak ? Kulaklık yerinden çatlıyordu birçoğu, 2.ellere gir bi bak.

Tamam fanboy luğunu yap da, ötekileri karalama. Htc çok kullanışsız ve kötü her modeli ne demek ya Valla neyse gülüp geçeyim ben

Sana biricik epıl ailenle mutluluklar.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam komplo teorisyeni falan mısınız?
    o olmasaydı bu olurdu, şu olmasaydı bu olmazdı böyle bir düşünceyle hiç bir konuda yola çıkılmaz.
    samsung panel vermeseydi, iphone dokunmatik ekranı nokia dan düdüklemeseydi iphone olur muydu?

htc xl harika bir telefon üstelik farklı da ama ben olsam tercihimi kesinlikle samsung dan yana kullanırdım
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah htc akıllı telefon ve pda üreticiliğinde ilklerdendir. apple imaclerini piyasaya itelemeye çalışırken htc çatır çatır pda üretiyordu. iphone bir tarz yarattı kabul, bir ikondur eyvallah. ama bu kadardır sadece. fazlası değil. htc ihtiyaçlarınızın tümünü karşılar. diğer taraftan android gibi bir işletim sistemine sahip. açık kaynak kodlu bir işletim sistemi. geliştirmeye ve uygulama ortamına çok daha fazla müsait. gittikçe de gelişiyor. göz ardı edilmemesi gereken bir husus bu da. ios'ta da uygulama çok kabul ama android henüz yeni sayılabilecek bir sistem ve şimdiden apple ne halt yesem diye kara kara düşünüyor.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Emre Akçay
    Misafir
    Al iphone sim kartını kırdır öyle tak. Sökmek için toplu iğne ucu ara. İTunes gibi bir illete bağlı kal. Iphone nedir? Geçen arkadaşım sırf ismi olsun, masanın eksikliğini tamamlasın diye 4S aldı. Neymiş en iyisi oymuş. Güzel telefon ama şuanki fiyatı ederi değil arkadaşlar. Flash desteklemeyen bir telefon. Zaten şundan eminim 3-4 seneye kadar Apple birleştirme yoluna gidecek. Amerika'da bugün Iphone dediğiniz telefon en çok satanlarda 3. sırada idi.

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 s almaya gittim htc xl aldım iyi bişeye benziyo
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerektiğinde yenilemek isterseniz ayfonun değer kaybı htc'den az olur, dizayn olara da iphone daha hoş bence, bu sebeple iphonu tercih ederdim...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galaxyden sonra afyon 4se gectim kullanimi rahat programlar daha iyi ekran ve dokunmatik cok daha iyi. Htc yi bilmiyorum ama samsungla kiyaslarsak cok fark var.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konuyu baştan okudumda ep3 - clio rs kapışmasına dönmüş bu ne yaw burası araba forumu arkadaş

yalnız bende iphone 4 kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda birçok iphone almayıp HTC alan ve ardından, iphone'yi almadığı için pişman olan ancak aldığı telefonun iyi olduğunu kendine kabul ettirmeye çalışan kişilerin yorumlarını kesinlike dikkate alma. Objektif düşünen kişi ve yorum sayısı malesef az.

Ben bir iphone 4 kullanıcısı olarak hep aklımda HTC Sensation XL yada XE modeli kalmıştır. Ancak daha önceden de iphone kullandığım için bana kullanımı daha kolay geliyor. ve tercihimi ondan yana yaptım hiç pişman değilim ve App'lerın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)